Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak dla mnie z mm bez sensu jest podawac to zelazo lepiej juz z kaszka
ale my na BLW jesteśmy
No i gdyby nie to jej kiepskie jedzenie to pewnie nie musielibyśmy podawać jej żelaza...
Jutro spróbujemy znowu czy zadziała danie mu czasu po kąpieli na ogarnięcie się egzystencjalne
To co, lepiej robić mm, albo cycki męczyć niż się "wyłamać" i dać jedną łyżeczkę dziecku??
Dii: No i gdyby nie to jej kiepskie jedzenie to pewnie nie musielibyśmy podawać jej żelaza...
Tego akurat nie wiadomo, w sumie to mogłaby nawet nadal być tylko na Twoim mleku.
Przypomnialo mi sie ze twoja chlebek lubi wcinac.... Ja podaje czasem zelazo z samym chlebkiem. Rozcienczam w minimalnej ilosci wody( moze byc pewnie mleko) i ta paste rozkladam na chlebku i wcina mala
Mozliwe to, zeby w nocy tak sie najadala, ze w dzien juz tak duzo nie potrzebuje?
A tu codzienne rytualy, tabelki.
A mlody jak na zlosc nie chce siedziec na cycu. Popije i idzie spac albo sie rozglada.
No nieważne tak czy siak, bo Hug jak jest głody to musi zjeść i koniec.
dzis rano, niecale 3 godziny po nocnym karmieniu zanotowalam przyzwoicie pelny cyc.
chude lepsze bo mniej choruja
I cos zaczęła o jakimś konflikcie miedzy mną a mężem ( w sensie krwi konflikcie, bo my innych nie miewamy ) i że czy sprawdzaliśmy etc. O czym ona do mnie?