Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny proszę was bardzo o porade, zaszłam w ciąże karmiąc moją 2,5 letnią córke, chciała bym teraz w miare możliwości odstawić ją na dobre od piersi, tylko pytanie do was jak mam sie do tego zabrać? nie mam pojęcia jak zatrzymać laktacje będąc w ciąży, z tego co mi wiadomo szałwia i mięta odpada :( będe serdecznie wdzięczna za każdą pomoc, dodam że to dopiero 7tc
kurde, ja myslalam ze pojdzie w te druga strone - ze JA przestane ja wybudzac i bedzie od 20 do 5 spac;-P
czy u Was smoczek wydluza sen i zmniejsza ilosc karmien nocnych?
ze za duzo je
A, i miałam zapytać, Ewasmerf, czemu Martę wybudzasz w nocy, skoro tak pięknie koksuje? Śpij dziewczyno, póki możesz :-)
moja marta je mniej wiecej tak - 20, potem ja wybudzam o polnocy, i potem sama sie budzi ok 4-5. jkbym nie wybudzila kolo polnocy to pewnie by spala do tej 5;-P
--
Juz pomijam ze chyba w staniku zaczne spac bo po 4 godzinach lozko i bluzka jest mokre.
ja śpię w staniku normalnie z wkładkami laktacyjnymi, czasem nie ma tego dużo ale czasem to az mi tryska i jak małą przystawiam to się az krztusi wtedy jest prężenie płacz a ja nie wiem co w takiej sytuacji robić?? czy powinnam najpierw trochę upuścić i dopiero małą przystawić ??
skad wiadomo ze od oksytocyny?
Mi tak czasem mrowi , szczypie w piersiach jak np tez troche czasu nie karmie, jak przekrocze 3 godziny lub czasem nawet czesciej i wcale nie ma zadnego bodzca, a nagle czuje ze juz mrowi i potem cieknie,
Anka80 pisala ze mleko jest krwiotworcze.
krwiopochodne a nie krwiotwórcze :-)