Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No ja wtedy nie znalam innego - grzybicy nie mialam :)
jak to zrobić? mam wyjść z domu? i zostawić biednego męża? nie chciałabym tak.
Jak to zrobić? mam wyjść z domu? i zostawić biednego męża? nie chciałabym tak. HELP !
moja kolezanka wlasnie tak zrobila, 2 noce jej nie było, wieczorem bylo troche placzu, ale mala wiedziala, ze mamy nie ma, wiec nie płakała długo. Na drugi wieczór juz bylo lepiej. Trzeciego juz była i skończyło się karmienie bezboleśnie.
- oj znam to... u taty sie drze, tylko ja musze tulic.. Moja wstaje co godzine na cycka,
pierwsze 2-3 min ssie jak oszalała, a później zaczyna się „jazda” - odgina się do tyłu, puszcza pierś, płacze, znów się rzuca,
Dziewczyny, pomóżcie mi proszę, jak mam odstawić mała od piersi.
Ale teraz znowu musimy zacząc oduczanie na nowo, bo młoda po ostatniej jelitówce znów stała się mega cycoholikiem i najchętniej większą część nocy spała by z cyckiem w buzi grrrr
--
Ja chcialam spytać o produkty na pewno bezpieczne, nie szkodzace dziecku jesli chodzi o problemy brzuszkowe... Są takie? Czy każde dziecko inne i wszystko może teoretycznie zaszkodzic?
Dopiero co pisałam, ze jem wszystko, tak jak przy pierwszej córce, a teraz co wieczór mamy problem z usypianiem młodej 10-dniowej, choć senna bardzo, brzuszek twardy, stęka, kwęka..
brzuszek twardy, stęka, kwęka...