Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- oklady z lisci kapusty np co moglabym zrobic, zeby "ulzyc" sobie.
Jak sobie radzicie z czymś takim ze maluch chce jeść tyko z jednej piersi przy drugiej płacze
dawałam młodej spod pachy,
- do 5 miesiaca u nas tez tak bylo... i koniec.. teraz mlody potrafi wstawac co 20 minut, rekord to 1,5h nie budzenia sie i moze ze 2 razy kazdej nocy... Dzisiaj znow.. nie dosc ze zasnal 20.30, to od 22 do 1 co 30 minut pobudka i tylko liznie cyca ale z 5 minut musi polezec by usnac. po 1 zasnal do 2.30 a pozniej do 4 i znow... 5 wzielam do nas i cycal z nami ale 6.05 po spaniu ogolnie. Ja jestem od dawna wykonczona, maz nie wstaje bo mial operacje reki wiec to i tak bez sensu. Nawet z nami spanie nic nie zmienia bo maly siada i wrzask. Zab nie idzie (wyszedl w sobote), kij wie o co chodzi.. Raz na miesiac ze dwa dni spi nawet po 4 h a tak to do kitu z tym interesem... Wiem że niektóre dzieci nie sypiają w nocy długo,
a może to też zęby w natarciu?
- no on sypia u siebie, od urodzenia bo nie wygodnie mi z dzieckiem, ale i tu zle i tam zle.. sama niewiem czemu on tak zle sypia... a możesz go odłożyć do siebie?
- przewaznie zasypiam kolo 22... masakra jakaś, jak Ty funkcjonujesz?
- nooo... dlatego czesto jest tak, ze wpierw Maksowi czytam z Blazejem u stop, ktory ciagnie ksiazeczke a potem ide usypiac malego... a najgorsze jest to, ze usypiam o 20, wymykam sie na palcach, jak zlodziej, ide do piotrka, poczytac mu, wybieramy ksiazke, zaczynam czytac i slysze z drugiego pokoju - khy khy i szlag mnie jasny trafia
jak przyśnie to max na 15minut i od nowa drugi cyc
ale czemu teraz tak rzadko je robi?
laski, co to za mania - z jednego je, drugim kreci. jak mnie to wnerwia