Magg mi się osobiście akwarium podobało bo w smyku je widziała :)) poza tym o tym czymś w kapuście myślałam i wkleiłam chyba ze dwie strony wcześniej :))
Dusiu ha ha ha kobiety tak mają coś wiem o tym - sama ślepa jestem :P ( a z tym co napisałam to mam nadzieję, że tę wskazówkę to na żarty potraktowałaś? )
Aż weszłam na allegro popatrzeć i rozrzut cenowy Muli zaczyna sie od 29zł po 39, ile moja kuzynka płaciła za nią nie wiem bo była w ikei i nam przysłała a że to był prezent to nawet nie pytałam
Muszę Maksiowi kupić jakąs zabawkę bo do tej pory ma same prezenty od rodziny i znajomych Zarzuciłyście tu taką ilością zabawek, że ciężko się zdecydować...
Lady nie wiem jak teraz ale kiedys w MAKRO pod koniec sezonu wszelkie baseny i tego typu ogrodowe ustrojstwa byly na baaaardzo duzej przecenie... jak sie ma ogrodek albo bawialnie to czemu nie :) ja bede polowala pod koniec wakacji na piaskownice plastikowa zamykana zeby na dzialke na przyszly rok miec :)
Ja takich bajerów nie planuje chociaż teście mają dużą działkę - Nasza nieogrodzona więc szybko znalazłby się nowy właściciel :))
Jedyne co jest to duży basen - więc Julka skorzysta z tego dobrodziejstwa a na wakacjach z jezior i rzek :)) i Bałtyku :)) o ile w te strony zawitamy bo plany wciąż się zmieniają u nas :))