no mi tez sie lwansie najbardziej podobaja te 'buzki'... mam nadzieje ze bede mogla je gdzies obejrzec na zywo bo tak online to trudno bedzie mi sie zdecydowac...
Lady widzialas te w zestawie 5szt? faktycznie sa takie male czy ja zle wyczytalam? bo jednak 5 a 10cm to spora roznica
Ania ten zestaw widziałam ale nie zwróciłam uwagi na wielkość. Jak będę w smyku zobaczę sobie je dokładnie i powiem Ci wtedy... te pojedyńcze były całkiem całkiem wielkościowo....
Będąc w smyku zawsze chciałam jedno kupić ale potem przechodziłam i zapominałam... są fajne zarówno na żywo jak i na necie :)) i są mięciutkie jak pisałam tzn nie ze sztywnego plastiku zatem fajne do gryzienia :)
Magg ja zamierzam go kupić Oliwii na roczek! Ale kuzynki córeczka dostała go własnie na roczek i zabawka świetna, mała wszędzie z nim chodziła i nauczyła sie mówić to co mówi piesek. Jak ktoś mówił Ucho - to ona od razu po pieska leciała - dla mnie super!
Magg bo chłopcy mało bawią się takimi "przytulankami" - może nawet by im się podobała jednak aż tak ich nie będę rozpieszczała - mam upatrzone samochodziki
Magg Hania Agi1976 ma tego pieska... moja kolezanka kupila i synek nie chcial sie nim bawic wiec na allegro wystawila... ja na poczatku myslalam o uczniaczku na 1 urodziny ale stwierdzilam ze pluszakow duzo mamy a czesci ciala naucze Krzysia sama...
Izunia - czyzbys tez palnowala kupic te samochodziki tonka?
to jakby ktoras z was zobaczyla zjezdzalnie z samochodzikami to czekam na relacje... m.in jakiej wielkosci sa te samochodziki i czy one z tych malych ok 5cm czy wieksze no i w ogole jak duze to jest i czy warto wydac 90zl na cos takiego
Kubuś kiedys kiedyś dostał misia z kolorami - miś mówi "naciśnij kolor zielony" jak dobrze naciśniesz to "brawo, naciśnnij kolor czerwony" jak źle wciśniesz miś "źle, spróbuj jeszcze raz, naciśnij kolor..." Kolory są na łapkach stópkach, uszach i brzuszku. No i mój cwaniaczek synek po 1 dniu już znał na pamięć kolory i wiedział gdzie wciskać ale jak dałam mu zielony i czerwony czy inny kolor klocka to nie wiedział jaki to kolor :/ Gabi tak samo poznała tego misia i też były problemy z kolorami
ooo taki konik byl na mazurach na strychu u sis.... kurcze chyba musze kuzyna zmolestowac zeby sprawdzil czy nie poszedl do kominka jeszcze...
w przedszkolu u Gabrysi sa plastikowe bujaki z little tikes- Krzysiowi bardzo sie podobalo i chyba podsune tesciom ten pomysl zamiast tego nieszczesnego rowerka... mialby u dziadkow w ogordku
Ania na żywo fajnie wygląda ale cena hmmm warto poszukać tańszych :))
te samochodziki widziała w pojedyńczych egzemplarzach i są dość spore! tzn nie są wcale malutkie. Nie widziałam jednak tego zestawu co pokazałaś tylko troszkę inny!
Lady - fajowe te produkty itd. w tym sklepiku. Tylko jakby tak zakupić różne potrzebne rzeczy to majatek trzeba by wydać! A my zakupiliśmy wczoraj dla Oliwki na roczek szczeniaczka - uczniaczka na allegro, bo przypomniało mi sie, że 1 czerwca jest dzień dziecka i wszystko bedzie droższe tak jak przed mikołajkami! Zapłaciłam 110 zł razem z przesyłka!
Lady - ja ostatnio to nawet nie mam czasu na sklepy, a u mnie w miasteczku nie mają tego pieska, więc musiałabym po pracy zostać we Wrocławiu i poszukać, a mi sie nie bardzo chce, bo spiesze sie do Oliwki! Raz przy okazji innych zakupów widziałam tego pieska i był znacznie droższy niz na allegro!