Aniu bańkowe ja kupiłam w Tesco po około 2 zł ale 2x większe baniaczki z tym mydłem :) A w tym za 5zł kupiliśmy kiedyś zestaw pistoletów do robienia baniek - fajne bo dzieć musi mocniej dmuchać, złe bo źle ustawia usta :) Ostatnio uczyłam ich robić bańki z dłoni - oj to była radocha hihihi
Lady wszystko w zaleznosci od oczekiwan ;) jesli chcesz miec jezdzik i uwazasz ze taki sie nada to ok, ja przy Gabrysi oblazilam sporo sklepow i obejrzalam jezdziki samochodziki i doszlam do wniosku ze doplace pare groszy i wezme wiekszy a nie taki maly... na tym naszym Gabrycha jeszcze pomyka a te mniejsze (wielkosciowo pewnie jak playskool) na dlugo dziecku nie starczaja no a wez pod uwage ze z Julki duza kobitka jest...
a ten pchacz z klockami juz kiedys tutaj wrzucalam tylko cena powalajaca jak za troche drewna...
Julci dzisiaj na 100% podobał się szczeniaczek uczniaczek ... siedziałam z nią w smyku i pokazywałam wiele zabawek ale ta jedna przypadła jej do gustu najbardziej... uderzała w rączkę i nosek i śmiała się z rozkoszą.. Cena smykowa 199 ha ha ha
Lady ten zestaw jak pomacac wcale nie jest taki och ach... moja chrzesniaczka ma go w granacie (bez maty i lezaczka bujaczka). a Gabi ma wozek a la prawdziwy - robiony na wzor tako... szkoda ze wazy 6kg i ciezko go z domu wyniesc na spacer :P
Lady no to juz masz pomysl na gwiazdke :P ja dziwiaj odpowiadalam na pytania dot. prezentow na roczek no i rzucalam to samo haslo - zabwek i ubranek nie potrzebujemy takze bedzie kasa... przyda sie na kupienie pozniej butow na jesien i zime :D
Lady tyle ze taki wozeczek to wydaje sie malo stabilny... ciekawe tez jak z jego wytrzymaloscia... my zainwestowalismy w porzadna bryke taka co to po sezonie sie nie rozleci no i sluzy juz hmm 2lata i po schodach nawet byl wciagany :P
Ania to co pokazałaś widziałam i fuuuj jest brzydkie.... Ten z Fishera mi się bardzo podoba ... tak jak Aga napisała leciutki i dziecko sobie też z nim da radę bez problemu a i kolorystyka kolekcji RAINFOREST jest rewelacyjna!!!
Izunia i tutaj Ci napiszę. Łóżeczko będę kupowała. Szczeniaczka też... pchacz jest w opcji i jeszcze coś!!! Myślała, że wózek mi nie zejdzie a tu proszę coś się kroi powolutku więc mogę te pieniążki od Julki na nią przeznaczyć!!!