Izunia Ja np garuszek co drugi dzień daję Julce... inne zabawki też pokazuję co jakiś czas... ostatnio to wyciągam butelki i kombinuję aby ją zająć... wrrr
No u nas to chyba już wszystko przerabialiśmy ... oprócz zabawek to w ruch szły miseczki, butelki po wodzie mineralnej [uwaga 5l ] no wszystko co znajdzie się w zasięgu tych małych rączek :P
a u mnie wszystko co gra, śpiewa i wydaje jakieś dźwięki, tak więc Oliwka cały czas bawi się żyrafką, garnuszkiem, szczeniaczkiem, rowerkiem i jeszcze taką krówko-świnką która wydaje dźwięki!
jedna zabawka zamówiona i będzie spokój ... teraz nie wiem czy pchacz CHICCO, LITTLE TIKES CZY FISHER PRICE wrrr wszystkie fajne ale wszystkich nie dam rady kupić!!!
ale biorę pod uwagę już dwa bo z Adą wyeliminowałyśmy dwa.... Little Tikes albo Chicco i nie wiemy teraz jaki ... Ania czy Chicco melodyjkę można wyłączyć ???
Lady LT nie gra nie swieci i jedynie te koperty mozna wrzucac w chicco muzyczke mozna wylaczyc i sa tez 2 stopnie glosnosci... ja bez mozliwosci wylaczenia bym nie kupila :P little tikes ma po prostu mniej funkcji no i ja ogladalam go w realu i chicco bardziej mi pasuje m.in. dlatego ze nozki ma przy podlodze a nie te pianowe (nie wiem jak to wytlumaczyc ale chyba wiesz o co chdozi - o te barierki z tylnymi kolkami)
No i Dronka nam się nie pochwali którą opcję wybrała :P Łóżeczko to już najmniejszy problem - a kupowałaś wszystko na allegro - ciekawe ile będziesz czekała na przesyłkę :I
Lady ja również wybrałabym z linka nr 1 - miałam prawie takie samo :P Z CHICCO jest fajne tylko nie kupuj u tego sprzedającego !! Jemma ostrzegała ostatnio, że coś z nim jest nie tak - najlepiej napisz do niej priva :D
Tak to już jest z Baby Max - to sklep we Wrocławiu i nigdy go nie lubiłam. Dziwnie to co sprzedają w sklepie jest 2 razy droższe od tego co na allegro. Nie można odebrać osobiście i nie mówią dlaczego. Bardzo dziwne. Ja tam nie kupuję i radzę innym też nie kupować!
Lady - super, że robisz zakupki zabawkowe dla Julci!
Z łóżeczek turyctycznych mnie podoba się to czerwone!
IWA w końcu jej wózek sprzedaję to muszę jej w zamian coś kupić... piesek i chodzik zamówiony jeszcze łóżeczko turystyczne bo u mnie nie ma szans aby Julcia ze mną spała!!!
Bardzo mi sie podobaja, a Oliwka ma pokoik w kolorze zielono - żółtym i takie by jej pasowały. Do tej pory właściwe niewiel ma na ścianach, Będę likwidować przewijak na komodzie i troszkę przemeblowywać pokoik to bym jej takie zrobiła! Poprosze linka!