a mi w sklepie podobal sie taki ale i tak nie mam miejsca zeby kupic i trzymac chociaz pewnie do sklepu bvyloby mi wygodniej z takim sprzetem niz z wozkiem leciec :P
Podnóżek jest bardzo OK - Magg o to chodzi, że chłopcy ciągle włączają te melodyjki i piszczawki - w końcu to dzieciaki niech się cieszą - mnie jednak po 10 min jest już nie dobrze jak słyszę te melodyjki - można zawsze wyciągnąć bateryjkę hehehe - ale radość maluchom ograniczyłabym bardzo :P
Takie wystrojone i przesadne jak dla mnie mdłe ...
AniaM hihihih właśnie ten sobie upatrzyłam heheheheh nieźle a powiedz mi jaka była jakośc tego plastiku i wogóle jak się wizualnie i w dotyku prezentuje?
Izunia ja właśnie też nie lubię takich przesłodzonych :)
Magg u nas ten z baby design byl jedynym wg mnie NORMALNYM rowerkiem. inne to takie jak ten "osiedlowy", taki baldachimowy co ty wkleilas i jakies ufa... dla mnie pozostale byly nie do przyjecia i jakbym miala juz kase wydawac to z pewnoscia bym wizela taki. moze podjedz do hurtowni i zobacz bo widze ze ceny za przesylke teraz kosmiczne, jak sie nie myle to ten rowerek kosztowal 169zl
No a ja mam wątpliwości co do jego podnózków- bo są strasznie małe. No ale to moze tylko moje dziecko usilnie próbuje dosięgnac do pedałów... W tym rowerze na bank miałaby poharatane stopy
Ja zrezygnowałam z kupna, bo moja Oliwka to juz raczej będzie się bawić garkami, niż takim stolikiem, raczej na kawkę będzie nas zapraszać do stolika! Hihihihihihihi
Lady ja mam ksakę, ale tego rowerka bym nie zakupiła! Może jak Oliwka bedzie większa to kupię jej droższy rowerek , ale tak żebym wiedziała że bedzie go miała na kilka sezonów, a nie na jeden. Już za chwilkę ten byłby na Oliwkę za mały, ona tak szybciutko rośnie!
O rany - jaki odjazdowy rower - jak dla mnie tylko cieszący oko :D Ja bym takiego nie kupiła - nawet jak bym miała górę pieniędzy a może kto wie ... ? :P
a mnie sie ten starsznie podoba :D kombinuje jakby tu kase uzbierac na niego bo ten co mamy to totalna porazka :( fakt jezdzi ale ile srubek juz pogubilismy ile czesci odpadło to juz nie licze:P ten nie ma obreczy i podnozka ale ma przysuwane siedzenie do przodu a Kacperek tylko by chcial na pedałach nogi trzymac wiec bylby odpowiendni dla niego :P no ale jak zwykle problem kasy :P
Kubusiowy maniaku- w tym roku juz sobie daruj :) Na przyszłe lato kup kacperkowi rowerek na 3 kółkach- ale nie z pedałami w przednim kole, tylko z łancuchem. Takie są o niebo wygodniejsze dla dzieciaków. Tym pewnie byś oczy pocieszyła, ale nie wydaje mi się,zeby rzeczywiście był praktyczny
a czy ja wiem :P mam takiego starego grata z łancuchem i jakos Kacperka nie rajcuje ze tak sie wyraze :D no ale nie bede miała innego wyjscia jak poczekac do nastepnej wiosny:D ale one som taaaaaakie pienkne :D
Zgadza się, ja też polecam szczeniaczka uczniaczka. Moja Oliwka uwielbia też bernardyna na biegunach (bieguny narazie odpięłam), ściska go, sama na niego wchodzi i jeździ jak na koniku - super zabawa! No i rowerek też trafiony! Huśtawka do powieszenia w drzwiach - to już rytuał, codziennie rano musi się troszke pohuśtać, ostatnio to nawet po 15-20 min tam siedzi ze swoimi pluszakami!
Iwa a mój Mati tak za huśtawka nie przepada jak za hustaniem w kocyku. Normalnie byscie padły jak widzi ze ktos ma kocyk, siada na podlodze i spiewa już lala.Koniec musisz go pohustac bo jak nie to jest ryk
moje dziecko bawi sie róznymi rzeczami które nie sa zabawka hiihih ale ale...szczeniaczka sie boi mimo ze taki chojrak ja rowerek tez odpuszczam narazie ,na wiosne cos wymyslimy fajnego.Dzisiaj w Pepco byłam i kupiłam mu dresik za 19.90 i spodie za 4.99 czy w waszych Pepco tez dla dziewczynek maja super kolorowe i pełno a dla chłopców tylko szarosci i granaty i nieiwelki wybór co za dyskryminacja
ciasteczko1984: czy w waszych Pepco tez dla dziewczynek maja super kolorowe i pełno a dla chłopców tylko szarosci i granaty i nieiwelki wybór co za dyskryminacja
Niestety u nas też tak jest i jak przychodzi mi coś kupować Kubie to masakra. Ale lubię w Pepco bo tam jest sporo rzeczy na tego mojego patyczaka (w pasie spodnie na 98-110są dobre ale na długość 116 rozmiar a ostatnio i 122
And ja tez bardzo czesto tam kupuje poprostu szkoda mi kasy na spodnie ktorymi on wyciera podłogi i szura po dywanie .Mam ze dwie pary wyjsciówek a reszta jest do wynoszenia za grosze z Pepco.Ja kupuje na 74 ale po bokach musze wszywac bo 68 w pasie moze i dobre ale za krótkie
Lady Pepco jest zazwyczaj w małych miejscowosciach ja mam np przy POLO ,fajny sklep taki ze kupisz i zabawki i szklanki i nici i ciuszki.ja tam juz tyle "skarbów" znalazła i za niewielkie pieniadze