Mam te same kosze co Ty Iwa i jeszcze taki wiszacy z sufitu.jak wróce do domu to zrobie selekcje-wszystkie grzechotki i inne do kartonu i do garazu bo teraz na topie wiadomo-AUTA.piotrus dostał bardzo fajne auto na roczek z Fisher Price o takie
bawi sie nim super to z tej serii little people-polecam w kazdym razie
Ciacho jesli Piotrus lubi to autko to mozesz pojsc za ciosem i z czasem rozbudowac mu zestaw dokupujac farme z tejze samej serii. wczesneij wkelajalm foty naszej. jedna z ulubionych zabawek Gabrysi a teraz i Krzysia no i jednak rozwija malucha bo przeciez z czasem moze przyjmowac rozne role. pisalas ze w Norwegii Fisher nie jest drogi to moze warto zainwestowac i nawet paczka do PL wyslac :)
no własnie Fisher jest w miare w normalnych cenach ,nie sa to najdrozsze zabawki,chyba kupie mu jeszcze z tej serii cos tutaj bo naprawde widze ze go zajmuje ta zabawka no i przede wszystkim -muzyczka nie jest jakas wnerwiajaca tylko fajnie sie jej słucha i nie jest głosna
farme mozesz kompletowac malymi partiami bo zestawow jest sporo ale wiekszosc to juz beda zwierzaki. jesli Piotrus ma faze na samochody to polecam cos takiego
gra bardzo fajna piosenke i wydaje rozne samochodowe odglosy co najwzniejsze przyjemne dla ucha!
Gabrysia wczoraj mi powiedziala ze w liscie do Mikolaja napsiala ze Krzys chce jeepa argumentujac ze "przeciez Krzys nie do konca wie co chce" no to ja zagaduje ze moze niech cos innego dostanie np smieciarke (ciekawe czemu akurat to co? hehehe) albo chociaz kolejke na co mloda stwierdzila ze MUSI byc jeep i koniec. nie znalazlam nic co by mi sie podobalo a w przystepnej cenie bylo. nie pamietacie po ile mialy byc te terenowki w biedronce???
Decyzja zapadła- jednak kupujemy na gwiazdkę lalę-bobasa. Macie coś moż na oku? Myslałam o jakiejś Agatce- ale od nadmiaru tych lalek można zwariować... :/
Gabrysia miala Agatke ale to ladnych pare lat temu nim sie tak rozkrecili :) niestety poprula sie na szwach od przebierania chociaz chrzesniaczka ma baby born i tez na szwach puscilo.
z innych bobasow to mam doswiadczenie jedynie z chouchou ale widze ze Krzys wybiera jednak ciut mniejsze lalki (tez bobasy) bo sa lzejsze i krotsze jednak
Co do lalek, szwagierki córka ma Agatkę to lalka niezniszczalna:) Boziu co ona z nią robi, nawet skacze po niej:))hihi a teraz ma min. chou chou której rozną zęby:))hehe czego to oni nie ywmyslą:))a ona z Angli to te lalki co mała ma-to szok co one robią;))
moja siostra miała bodajże babyborn, to jeszcze napewno Hani posłuży:))
Ale fakt lalek i akcesoriów do nich tyle teraz że zwariować można:(
A my musimy kupić na urodziny prezent chrześniakowi kończy 7 lat i POMYSŁU BRAK:(( ja mam wrażenie że to dziecko ma wszystko:(( a raczej za dużo kasy nie mamy, bo tych wydatków teraz imininowo-urodzinowo-światecznych mamy tyle że masakra:(((
Może cos poradzicie??
zastanawiałam się nad tymi samochodami za 39.90 co pisałyście co sia w bieronce, ale zastanawiam się czy nie za duży na nie:(( kurcze nie mam pomysłu co kupić 7-latkowi:(( nie mówiąc już o 12-latku:((heh
Beata zajrzyj TUTAJ moze akurat ci cos podpasuje. ten samochod z biedronki moim zdaniem jest gora dla 5latka ale to tylko moja opinia bo nie iwem co akurat ten chlopczyk lubi ale mysle ze raczej mniejszy kaliber. moze burago do skladania tez co roku mam problem z dziecmi wszystko-wrecz-majacymi
ps. chrzesniaczka wczoraj powiedziala ze jej sie marzy lalka z serii "newborn nursery" cena bagatela $100
No właśnie też się zastanawiałam nad lego..mój maż do tej pory uwielbia lego:)heheh duży mały chłopiec:)))hihi
Aniu, też tak właśnie mysle,ze ten samóch to dla młodszych-kurcze koncepcji normalnie mi brak..a tyle jeszcze imperez prezentowych przed nami w listopadzie-grudniu-styczniu..koszmar:((
taką baby-born co jej rosną zęby widziałam u nas w tesco:) Chyba z zabawkami nie odstajemy jakoś- tylko,że u nas droższe niz w anglii... A powiedzcie mi, bo ciekawosc mnie zżera: jak to jest z tymi lalkami co kupę robią? No bo ja rozumiem,że specjalne jedzenie jest dla nich- ale jak już wydalą je w postaci kupska to znów je się tym karmi???
Beata- dla 12-latka może kierownica do kompa? Kurcze- sama mam kłopot z wyborem prezentu dla mojego syna:/
Aga no jak to jak... placisz fortune za zarelko w saszetkach, dokupujesz pieluchy i tak w kolko jesli idzie o lalki bobasy to rpzetestowalam ze tansze sa newborn kupowane na rynku takie no-name bo tam za 25zl jest ok 60pieluch a dla baby born 5szt kosztuje ok 15zl
Beata wszystko zalezy ile chcesz przeznaczyc na prezent. tak w okolicy stowki jest juz jednak znacznie wiekszy wybor. my dla chrzesniakow kupujemy do 60zl
no jak najbardziej sie nie nadaje :P taka saszetka z kaszka to ok 1pln i tylko tym mozna lalke karmic bo inaczej troche smierdzi. chrzesniaczka sprawdzala i pozniej trzeba bylo niezle plukanie zoladka lalce robic :P
w REALu widzialam Agatke gadajaca i bardzo mi sie podobala i nie tylko mi :) Ta Gabrysina po tylu latach uzytkowania gada po nacisnieciu na raczke "pobawmy sie razem", "jak mnie przytulisz dam ci buziaczka" "mozesz uczesac mi wloski, mozesz umyc mi buzke" i cos jeszcze czego nie pamietam