Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zgłupieję... ;-)heheh ja już dawno to zrobiłam :D przy każdym dziecku schematy były inne

I nie dziwi mnie szczególnie, że ich skład nie pokrywa się ze schematami żywienia, jak również to, że w każdej kaszce smakowej jest cukier - dla mnie to rozwiązanie analogiczne do gorących kubków, no może ciut zdrowsze - szybkie i wygodne jak się nie ma czasu. Najlepsze są chyba słoiczki jedno-, dwuskładnikowe, niektóre z tych od 4 m-ca - nie mają dodatków, najbardziej neutralne i najmniejsze ryzyko alergii.
 I nie dziwi mnie szczególnie, że ich skład nie pokrywa się ze schematami żywienia, jak również to, że w każdej kaszce smakowej jest cukier - dla mnie to rozwiązanie analogiczne do gorących kubków, no może ciut zdrowsze - szybkie i wygodne jak się nie ma czasu. Najlepsze są chyba słoiczki jedno-, dwuskładnikowe, niektóre z tych od 4 m-ca - nie mają dodatków, najbardziej neutralne i najmniejsze ryzyko alergii.
      Aaa i za 3 tygodnie mogę Franiowi już zupke jarzynową podać... i owoc jakiś...
--

Ja czekam na oznaki gotowości do rozszerzania diety

Ceri, ile ja się już nasłuchałam, że pora na wprowadzanie nowych pokarmów.. Póki co jestem nieugięta.

).
).

ale dziś dodałam brokuła do w/w zupy i poszło jak ta lala
 ale dziś dodałam brokuła do w/w zupy i poszło jak ta lala 
 . Kate, a Ty gotujesz codziennie zupkę czy na 2 dni?
 . Kate, a Ty gotujesz codziennie zupkę czy na 2 dni?
       ) kanapki. Ale upaćkana była mała/blat krzesełka i tyle. Wokół czyściutko.
) kanapki. Ale upaćkana była mała/blat krzesełka i tyle. Wokół czyściutko.  Je swoim tempem, delektuje się, mlaska z uznaniem... a czasem tylko powącha i mówi "nie" i trzeba wymyślać coś innego
 Je swoim tempem, delektuje się, mlaska z uznaniem... a czasem tylko powącha i mówi "nie" i trzeba wymyślać coś innego  

Aneta, a dlaczego Janek szykuje się już do dokarmiania jak jest na cycusiu?
 Zaczęło się w sumie od tego, że szukamy pomysłu na pozbycie się kolek i problemu z kupkami. Dodatkowo zaczynam wdrażać się do pracy ale póki co mogę pracować w domu, więc jeśli tylko stres nie zaburzy mi laktacji, będziemy cycować.
 Zaczęło się w sumie od tego, że szukamy pomysłu na pozbycie się kolek i problemu z kupkami. Dodatkowo zaczynam wdrażać się do pracy ale póki co mogę pracować w domu, więc jeśli tylko stres nie zaburzy mi laktacji, będziemy cycować.