Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
3) Te kaszki czy płatki ryzowe, to jakies specjalne sa dla dzieci czy taką zwykla kaszkę mannę dodać?
Zwykła manna, manna orkiszowa, drobna kaszka kukurydziana, kasza jaglana - to wszystko się przygotowuje szybko i bez problemów, i jest o niebo zdrowsze dla takiego dziecka.
I co łyzeczke takie kaszki do zupki i podgotowac tak?
Ja tam nie widzę w składzie maltodekstryny, przynajmniej w tej kaszce, którą akurat mam w domu.
A z ciekawości- po co do kaszek dodaje się masło? Ewuni czasem robię kaszę manną- na opakowaniu też jest napisane, żeby dodać masło
Dziewczyny - głupie pytanie - czy tą kaszkę podajecie w butelce? Zastanawiam się, czy potrzebny jest smoczek o większej średnicy?
Zjedzcie mnie, ale nie rozumiem -skoro dziecko je łyżeczką, to po co proponować kaszkę przez smoczek?A argument, że dziecko jest bardzo zmęczone i nawet nie chce już siedzieć, to dla mnie znak, że to nie jest pora na jedzenie
Dziewczyny, jakie kasze (do dań obiadowych) polecacie dla roczniaka karmionego piersią?
erwoną soczewicę ugotowaną z ryżem, dosmaczoną oliwą z oliwek
A ja mam pytanie czy kleiki ryżowe sa tylko takie dla dzieci? (typu Nestle, Bobovita)?.
Na opakowaniu napisane jest, że moze zawierać sladowe ilosci glutenu, soi, orzechów, mleka..