Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[i tu od razu upraszam o nie pouczanie mnie, że cyckowemu to po 6 mscu, albo że 4 msc to za wcześnie i lepiej od 5-go itp itd
gdyż chcę to zrobić za 2-3 tygodnie i tak zrobię niezależnie od tego jakie są Wasze opinie na ten temat ]
na początek to chciałam tak na zasadzie - kilka łyżeczek na spróbowanie, nawet nie żeby to był jakiś konkretny posiłek
Wg. mie w związku z tym nie ma sensu na siłę podawać dziecku coś innego niż cycek na zasadzie widzimisię.
jak będzie pluła i cudowała to oczywiście zmuszać jej nie będę
aczkolwiek po tym jak od jakiegoś czasu patrzy nam na ręce i usta jak jemy to myślę, że może być chętna
no chyba, że się mylę
No Kochana jakbyś non stop mleko piła to też by Ci język do tyłka uciekał na widok tostów czy parówek
no a to nie może oznaczać już np tej gotowości ? :)
że ona chętnie by coś innego spróbowała ?
z łyżeczką sobie świetnie radzi i pięknie z niej umie zjadać/spijać
1,5 miesiąca dwa razy dziennie dostawała na niej Debridat i na prawdę super jej to idzie
I własnie zauwazylam, że na tych kaszka dziecięcyh nie ma nic napisane o tych sladowych produktach więc nie wiem.
Jaheira ja tą kaszkę abolutnie nie próbuję podac, z mysla, że Franek przespi noce
Za to ostatnio ze smakiem wcinał szpinak z ziemniaczkami!!
Ale z moich obserwacji wynika,że kaszka na noc nijak ma się do przesypiania nocy przez dzieci;)
Bo kaszki dziecięce podchodzą pod środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego. A czy faktycznie spełniają wszelkie normy- trudno powiedzieć.
Ale z moich obserwacji wynika,że kaszka na noc nijak ma się do przesypiania nocy przez dzieci;)
A to jedyne co Wojtkowi totalnie nie podeszło...
robiłam mu z tym zupy jak był chory, bo wyczytałam, że rycerze po powrocie z wojny dostawali takie menu, żeby szybko wrócić do zdrowia i nadwątlonych sił!
Hej mam pytanko czy mogę swojemu 2 latkowi dać paluszki rybne takie w sensie mrożone?
aa i brak zębów też nie jest przeciwwskazaniem?
--