Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja osobiscie nie jestem fanka tego calego BLW i raczej nie mam zamiaru tego wprowadzac z Adasiem.Nie czytalam dokladnie na ten temat wiec nie wiele wiem, ale tak ogolnie to BLW moze byc fajne ale tak dla rocznego lub nawet starszego dziecka (przynajmniej ja tak uwazam) - posadzic malucha w krzeselku do karmienia i dac sie rozkoszowac i wybierac w tym co mama polozyla przed nim.
BLW próbowalismy i fajnie mu idzie/szlo bo cholera strasznie się boję.Odłamuja mu się czasem takie wieksze kawałki i mu to wyciagam z buzi bo się po prostu boję..
p.s. Dzisiaj dałam małemu na drugie śniadanie mm z butelki i ..... popłakałam się dziewczyny. Poważnie. Wzięłam go do drugiego pokoju i wyjęłam cycka. Zdążył wypić 80ml mm. Chyba nie jestem gotowa psychicznie. Chyba czuję się źle, bo wiem, że mam w piersiach najlepsze co mogę mu dać, a podaję mm. Chciałam powoooooooli przejść na mm, bo staramy się o drugie dzieciątko i tyle się naczytałam o tej prolaktynie, że często do ostatniej kropli mleka nie można zajść w drugą ciążę. Już cała jestem zdurniała. Jeśli któraś z Was miała podobnie, wspomóżcie radą, pliz.
Teo ale ją sypiesz na mleko mm , mieszasz i wsio ???
ja zakupiłam kaszkę mannę chyba na mleku i daje się ją na wodę
Dziewczyny, a jak dziecko wypycha językiem jedzenie i ma odruch wymiotny zamiast połykania, to dac mu jeszcze czas, prawda?
czy mogę zacząć wdrażać to blw teraz, gdy synek zaczął 8 miesięcy? No i jak?
No i kolejna kwestia - maluszki jedzą Wam na golaska czy w ciuszkach? Bo Natiego bodziaki to był istny kosmos po takim jedzeniu...... (ja z tych nieustannie coś sprzątających..)
Czyli np. podawałam na kolację kleik z owockiem. Jak to "zamienić", żeby Nati zjadł to łapką?
ale czy taka mądra to nie wiem bo ona NIE CHCE PIĆ NIC