Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Trzymając ją na kolanach piłam kawę zbożową to ona wyciągnęła ręce, że tez chce. Podałam jej i zaczęła pić.
mam nadzieję, że kiedyś dziewczyna stwierdzi, że jednak picie jest fajne
wiesz co Kasia może bym i dała gdyby nie fakt, że po pierwsze ostatnio ma problemy z kupą [a niepicie na pewno jest tego jakąś przyczyną]
że chodzenie (jako etap rozwoju) jest chyba najfajniejsze :-)
Zastanawiam się też, żeby przed podaniem mu np. obiadku zważyć jedzenie, a potem "resztki" z obiadku i w ten sposób sprawdzić ile zjada. Ciągle mam poczucie, że je za mało :/ choć siedzi w krzesełku dopóki nie da mi znać, że ma dość.
myślałam, że jabłko pomoże...
Surowe jabłko rozluźnia, ugotowane zatwardza - zasada stara jak świat ;-)
Papki owockowe też dawałaś Hani do jedzenia rączkami?
Tylko czy dziecko moze pic mleczko normalnie z kubka niekapka?? Pomijajac faze "butelkowa".
Tzn z cycka od razu na kubek niekapek??
Hanula wpycha sobie do buźki tyle ile zmieści! Oczywiście kończy się to wymiotami. W tej chwili jest już tak, że muszę jej podawać po kostce chleba poczekać aż zje, podać następną kostkę itd itp. Albo ja trzymam jej kromkę chleba, mięso, warzywa, owoce itd.Nie mogę podać jej wszystkiego na tacy, bo wpycha do buźki tyle, ile ta tylko pomieści i... kończy się zakrztuszeniem i wymiotami.
Tylko czy dziecko moze pic mleczko normalnie z kubka niekapka?? Pomijajac faze "butelkowa".Tzn z cycka od razu na kubek niekapek??
ale jak się Mary na coś z tej kaszki uczuli, to nie będziesz wiedziała które to