Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jakbym musiala wyslac do pzredszkola/zlobka -dalabym mm bo nie bylabym w stanie sciagac mleka i tyle; nie ze jestem za leniwa..po prostu moja laktacja jest zbyt unormowana i pewnie bym sie poddala w walce..:/ (niestety!)

Młody często zjada obiad, zanim my wrócimy z pracy, co absolutnie nie przeszkadza mu w pochłonięciu kolejnej porcji z talerza tatusia

Chętnie zjada warzywa i owoce. Ale co dawać na śniadanie oprócz niedużego kubka kaszki na moim mleku? Natalka chleba nie lubi
Nabiał nieszczególnie. Czasem podziubie wędlinę, zje połówkę białka z jajka (żółtko jest fe).
), 5. racuchy i inne placki z owocami (w weekend robiłam z jabłkami i bananami, smażone bez oleju),
6. parówki (od czasu do czasu).

Dziewczyny, jakie parówki kupujecie?
u nas ostatnio młody próbował omletu, ale tak mu nie smakował, że wszystko sobie z buzi wyjmował

alergia?
Cenzurę postawiła moja Córka i zwyczajnie odmawia tego typu produktów. Choć może podświadomie jest coś na rzeczy ...? Podobno dziecko intuicyjnie nie tyka produktów, które mogłyby je uczulić. Prawda to?czy jak Ninie po naleśnikach absolutnie nic nie było to mogę uznać, że jajko toleruje czy niekoniecznie ?--
dziewczyny jak sie objawia alergia na gluten? skad wiadomo ze dziecko go nie toleruje?

Dziewczyny, jakie parówki kupujecie? W biedronce są parówki z szynki (SOKOŁÓW) mają chyba najlepszy skład :-) 96% mięsa, żadnych MOM, skórek, resztek drobiowych itp. Ogólnie mają duuużo lepszy skład od tzw. parówek dla dzieci.

No widzisz chloe u mnie jest taki problem, że młoda MM za nic w świecie nie chce jeść. Za to inne rzeczy wsuwa chętnie, a kupy są ewidentnie wypełnione strawioną paszą.
Nie wyobrażam sobie, żeby podczas mojej nieobecności w domu opiekunka dawała jej tylko wodę.
Ja uważam, że nic na siłę.
dziewczyny jak sie objawia alergia na gluten? skad wiadomo ze dziecko go nie toleruje?
, ale w lidlu pojawiły się jakieś jajka BIO- niecałe 8 zł za 6 jajek. Ciekawe czy warte swojej ceny?
Jajka kupuje się z oznaczeniem 0 (ekologiczne),tu bym uwazała bo u kur ekologicznych nie mozna nic stosowac , czyli kury sa nieodrobaczane, nie leczone w razie choroby, nie szczepione przeciwko salmonellozie enetritidis (chorobotwórczej dla człowieka). Wszelkie substancje toksyczne z pasozytów, bakterii przedostaja sie przez naczynia krwionosne do jaja (kura moze nie wykazywac objawów klinicznych normalnie znosic jaja)Wartosc jaja naprawde nie rozni sie u tych z 1 czy 2 rózni sie tylko znacznie dobrostan ptaka i ok kupujmy jedynki bo to ptaki zaszczepione pod kontrola lekarska i produkujace na pewno bezpieczny produkt.
Wiadomo, że chodzi tylko o kasę.
Ale żeście mi namieszały tym, że mogę mleko stracić i chcę wiedzieć w razie W ^^
Ale pewnie, że dociera. I dlatego się właśnie interesuję tematem. O!

Czyli wychodzi na to,że Twoja mama miała rację,że stracisz pokarm?
DO dziś pamiętam Twoje "wystarczy chcieć", kiedy byłaś jeszcze w ciąży a ja pisałam na wątku o karmieniu piersią o moich problemach...