Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jakbym musiala wyslac do pzredszkola/zlobka -dalabym mm bo nie bylabym w stanie sciagac mleka i tyle; nie ze jestem za leniwa..po prostu moja laktacja jest zbyt unormowana i pewnie bym sie poddala w walce..:/ (niestety!)
Młody często zjada obiad, zanim my wrócimy z pracy, co absolutnie nie przeszkadza mu w pochłonięciu kolejnej porcji z talerza tatusia
5. racuchy i inne placki z owocami (w weekend robiłam z jabłkami i bananami, smażone bez oleju),
6. parówki (od czasu do czasu).
Dziewczyny, jakie parówki kupujecie?
u nas ostatnio młody próbował omletu, ale tak mu nie smakował, że wszystko sobie z buzi wyjmował
alergia?
czy jak Ninie po naleśnikach absolutnie nic nie było to mogę uznać, że jajko toleruje czy niekoniecznie ?--
dziewczyny jak sie objawia alergia na gluten? skad wiadomo ze dziecko go nie toleruje?
Dziewczyny, jakie parówki kupujecie? W biedronce są parówki z szynki (SOKOŁÓW) mają chyba najlepszy skład :-) 96% mięsa, żadnych MOM, skórek, resztek drobiowych itp. Ogólnie mają duuużo lepszy skład od tzw. parówek dla dzieci.
No widzisz chloe u mnie jest taki problem, że młoda MM za nic w świecie nie chce jeść. Za to inne rzeczy wsuwa chętnie, a kupy są ewidentnie wypełnione strawioną paszą.
Nie wyobrażam sobie, żeby podczas mojej nieobecności w domu opiekunka dawała jej tylko wodę.
Ja uważam, że nic na siłę.
dziewczyny jak sie objawia alergia na gluten? skad wiadomo ze dziecko go nie toleruje?
tu bym uwazała bo u kur ekologicznych nie mozna nic stosowac , czyli kury sa nieodrobaczane, nie leczone w razie choroby, nie szczepione przeciwko salmonellozie enetritidis (chorobotwórczej dla człowieka). Wszelkie substancje toksyczne z pasozytów, bakterii przedostaja sie przez naczynia krwionosne do jaja (kura moze nie wykazywac objawów klinicznych normalnie znosic jaja)Wartosc jaja naprawde nie rozni sie u tych z 1 czy 2 rózni sie tylko znacznie dobrostan ptaka i ok kupujmy jedynki bo to ptaki zaszczepione pod kontrola lekarska i produkujace na pewno bezpieczny produkt. Jajka kupuje się z oznaczeniem 0 (ekologiczne),
Ale żeście mi namieszały tym, że mogę mleko stracić i chcę wiedzieć w razie W ^^
Ale pewnie, że dociera. I dlatego się właśnie interesuję tematem. O!
Czyli wychodzi na to,że Twoja mama miała rację,że stracisz pokarm?
DO dziś pamiętam Twoje "wystarczy chcieć", kiedy byłaś jeszcze w ciąży a ja pisałam na wątku o karmieniu piersią o moich problemach...