Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W ostatni miesiącu bardzo urosła, teraz ma 80cm i 10kg.
czy to jest ok, co wyprawia moje dziecko
trochę się martwię, że ten niejadek
Kobito, jak WCZEŚNIAK urodzony z wagą 2kg w 11mcu osiąga 10kg, to raczej zagłodzony nie jest, nie?
Spróbujcie siadać zawsze razem do stołu, jeść razem- niech będzie miło i fajnie.
Nie wiem czy tak jest, po prostu podpowiadam Ci jaki może być ew. dodatkowy powód niechęci do jedzenia innego niż mleko. Jeśli choć trochę tak jest- to zluzuj, jak jesz trzymaj Mery na kolanach, niech Ci podżera jak ma ochotę, a jak nie- niech nie rusza
Madzia u nas na jedzeniowy bunt Wojtkowy pomagalo danie mu do reki lyzeczki. Ja go karmilam jedna a on sobie druga memlal w jedzeniu.
... myślicie, że w Ikei mają te fartuchy z kieszonką w wersji dla dorosłych???
i też sobie myślę czy opuchnięte i obolałe dziąsła naszych dziewczyn nie mają na to w pewnym stopniu wpływu ?
.. myślicie, że w Ikei mają te fartuchy z kieszonką w wersji dla dorosłych???
U nas Wojtek zaczal sie budzic w nocy po 5 razy i polozna kazala dorzucic mu cos do diety narazie tylko cyckowej.
I koniecznie przed snem!
Przeciez nawet jeśli się budzi w nocy, to jeśli masz mu co dać do jedzenia, to w czym problem?
Jak nauczyc dzidziusia jesc z butli??? Został mi miesiąc na naukę bo muszę wracac do pracy. Czy ewentualnie podawać łyżeczką?
Dziś udamy się do ekologicznego po młodą marcheweczke.
A surowe jabłuszko można, czy niewskazane? Tzn. surowe i zmiksowane/przetarte przez sitko?
I moje pytanie. Kiedy najlepiej podawać tą papkę? No bo jak podam mu najpierw cycka to już mi w ogóle nie zechce jeść. Dodam, że rośnie mi mały niejadek. Jakie były Wasze początki z papkami? Jak podawałyście je dzieciom?