Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy Wy tak bezsolnie i bezcukrowo bedzie zawsze dzieci chowac?
kuzwa chociaz u nas katow malo...
nessie: Po katach bede musiala sie chowac zeby zjesc ulubionego batona?w kiblu
Ja rozszerzyłam diete ale Fran miał prawie 4 miesiące o 12 dostaje zupe (zamiast cyca) a o 16 kaszke ryzowa z owocem lub sam owoc. Ja wracam do pracy od dziś na pół dnia
Spokojnie, gdzieś czytałam, żeby na początku nie zrażać się nawet jak dziecko będzie się krztusić, pluć, krzywić, bo to jest dla niego coś totalnie nowego, z czym nie do końca wie co zrobić. U mnie na początku połowa lądowała poza buzią, bo jak mieliły językiem, to większość się z buzi wydostawała, a dziś nakarmiłam Amelkę brokułem bez śliniaka, bo była taka głodna, że nie dała się ubrać. Patka też powoli zaczyna otwierać dzioba, więc jesteśmy na dobrej drodze. A my dzis po pierwszej marchewce, nie zrobila szalu niestety.
A my dzis po pierwszej marchewce,
A mi podgrzewacz tylko do mleka się sprawdza, do słoiczków preferuję mikrofalę :) Podgrzewam tak, żeby było lekko ciepłe, wtedy mi chętniej jedzą, ale to chyba od dziecka zależy. Podobno dzieci nie muszą mieć ciepłego obiadku,, więc można zostawić w temp. pokojowej Podgrzewacza się nie dorobiliśmy, ale dochodzę do wniosku, że chyba kupię.