Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nic tylko się cieszyć
. W związku z tym jest tak, że on próbuje jeść i co mu się uda to zje, a przy okazji ja też go podkarmiam swoja ręką Wróciliśmy też do nocnych karmień ( 1 lub 2 razy w nocy ) bo to jedyny czas kiedy raczej na 100% mleko wypije, a przecież nie może być zupełnie bez mleka!
Także widzisz Co dziecko to jakiś problem
I najada się chlebkiem?
Jogurt naturalny taki zwykły np Zott?
A jak dostaje chrupka, to już nie topi go w buzi, tylko chrupie.
--
a karmisz Lusię, czy sama się karmi?
A co Adaś jada na śniadanie? ;>
Taki sam egzemplarz mi się trafił Od czasu gdy zaczęłam rozszerzać dietę Zu wypięła się na mleko...Jedynie w nocy wypije, choć też nie są to zadowalające ilości :/ Nie zje żadnej kaszki na mleku, żadnego kleiku...NIC co jest związane z mlekiem (w dzień, bo w nocy chwyci butle) :/
Takkk, chrupek jest niezastąpiony na "zatkaj się"
Natomiast, jak czytam fora o BLW (zresztą w książce też o tym jest), to podkreśla się, że dzieci tak ok. po 9 miesiącu zaczynają się odstawiać, a niektóre jeszcze później,
migg: Natomiast, jak czytam fora o BLW (zresztą w książce też o tym jest), to podkreśla się, że dzieci tak ok. po 9 miesiącu zaczynają się odstawiać, a niektóre jeszcze później,
Hmmm... u nas Adaś już nie chce mleka Ani sam jeść nie chce, tylko chce być karmiony, ale nie papkami! Wyłącznie tym, co my jemy