Paula Wielkie Dzięki za przystępną instrukcję jak wstawiać zdjęcia dzięki niej udało mi się opanować ten program z żabką i dodałam zdjęcie do profilu, co prawda niezbyt aktualne bo coś mi się stało z oprogramowaniem skanera (czekam aż brat się tym zajmie ;) ) ale zawsze lepszy rydz jak nic, ha
witam ja sie na forum nie zamierzam ujawniac, zbyt wiele tu intymnych rzeczy.ale dodam iz fotka w aplikacji 28dni miniaturka tam jest w pelni widoczna to przerobka komputerowa mojej foteczki:)
Nie wiem czy db umieszczam ale tu widze są rozne triki komputerowe:) to dodam i swoj:) SPOSóB NA REKLAMY jesli masz FF zainstaluj sobie wtyczkę AdBlock >> , i jak uruchomisz podonownie FF to Cie zapyta o subskrypcję filtrów, wybierz jakies. ja wybralam jakies "cedres.." z Deutschland i nie mam zadnych reklam flashowych. ani tych duzych wyskakujacych flashowych na caly ekran ktorych zawsze pelno bylo np.na onecie czy wp, i ktorych zamykanie graniczylo czasem z cudem, bo coz..ikonkę x czasami znaleźć to jak wiaodmo prawdziwa sztuka..albo plywajace reklamy.. dla mnie to juz tylko wspomnienie
Amazonko wejdz na ta strone i zobacz.tam jets napisane do czego jest ta wtyczka.nie tylko do FF.przypuszczam ze do innych przegladarek sa podobne,trzeba tylko poszukac,ja melduje poslusznie ze skutecznością tejze jestem ZAUROCZONA:)
Dziewczyny, za nic nie mogę sobie poradzić ze wstawieniem ikonki przy nicku (zarówno na 28dni jak i forum). Próbuję od dwóch dni i nic nie wychodzi... Jak Wy to robicie i skąd bierzecie takie fajne ruszające sie obrazki?? Też taki chcę...
amcm obrazki znajdziesz na przeglądarce google klikasz grafika następnie zaawansowane wyszukiwanie grafiki zaznaczas rozmiar mały, typ plików GIF i wpisujesz jakieś hasło które Cię interesuje potem klikasz w rysunek który Ci się podoba tak, aby tylko ten się wyświetlił na www i wklejasz adres www w 28dni ;)
mayu, ponieważ pytałaś też jak wstawić zdjęcia na komentarzach pod wykresikami, odpowiadam Ci tutaj: adres zdjęcia http...... wstawiamy pomiędzy dwoma wykrzyknikami !...! PS. dobrze sobie tu poradziłaś Garnitur przepiękny
Nie ma takiej możliwości przecież. Wszystko jest napisane w Opcjach konta i Informacjach osobistych. Znajdź gif albo obrazek i wklj bezpośredni link, a zobaczysz, co się stanie.