Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

powiedzial mi ze wszystko sie zatkalo i nie dziwi sie ze w ciaze nie moge zajsc.. z miejsca zrobil mi usg i okazalo sie ze ja od 2 miesiecy nie mam wogole owulki...
przepisal mi jakies zastrzyki i globulki dopochwowe ktore kosztuja prawie 100zl za 24 sztuki... jestem w szoku...!!!
; Madziara20 - u mnie podobnie - cykle bez owulacji, jestem na bromerganie; od przyszłego cyklu prognyl i duphaston (no i oczywiści zaniechane starania). Ale od czewcowego cylku ruszamy pełna para i pelnia sil !!!!!!!!!

tz trafilismy do centrum nieplodnosci i terza bylo znow na nowo hormonki mezulek do sprawdenia ,ja przeszlam niedawno zabieg laparoskopie i znow mamnadzieje jak po kazdej jakoies kuracji ze moze to teraz ??? nie wiem zobaczymy .....

i znów raczej nic... wiem za szybko się poddaję... ale znów się nie udało... znów przyszedł nieproszony gość... i regularnie jak zwykle.. ale to moze i lepiej bo gdyby się spóźnił to moze niepotrzebne nadzieje bym w sobie wzbudzała?... choć muszę sie wam przyznać że do ostatniej chwili szeptało serce "nie przychodź.. nie teraz.. odpuść na 9 m-cy i daj radość macierzyństwa"... dostałam dziwny ten okres.. tak zupełnie po cichu (tzn bezobjawowo - ale wiedziałam że dostanę bo to był 28 dzień).. ale jakiś taki... ciemny... bardzo ciemny.. Dzisiaj przeczytałam na jakims forum że ciemne plamienia bywały oznaką ciąży u niejednej dziewczyny (i wcale nie oznaczały problemów z ciążą, wręcz przeciwnie dzięki tym plamieniom dowiedziały się że są zagroszkowane. Poszły po prostu sprawdzić do gina co się dzieje).. ale ja nie mam odwagi sięgnąć po kolejny test.... nie mam sił się rozczarować... No cóż... Będę próbowała dalej... I niby wszystko ze mną jest ok a jak nie ma fasolki tak nie ma
Ale wierze w lepszy czas... dla nas wszystkich.. Jeszcze musi być pięknie...
Ktoś napisał do mnie wiadomość prywatną, ale nie wiem kto, bo mam już nieaktywne konto.

co to takiego?