Ostatnio mama mojego wybranka wspomniała, że nie piecze ciast, bo w domu nie ma małych dzieci (odkąd ostatni syn się wyprowadził, w domu został tylko pies). To było przy kolacji, gdy ich odwiedziliśmy. Powtórzyła podobną myśl dwukrotnie. Odczuwam to jako sugestię, abyśmy się zaczęli starać w 2 miesiące po ślubie, heh.
a ja wczoraj miałam 36,2 a dzisiaj 36,6 zobaczymy jak jutro ale wczoraj było niesamowite przytulanko a jestem w 16 dniu cyklu (a mam je ok 31 dni) a zresztą mam to gdzieś ide spać bo się nie wyspałam i jestem zmęczona
myszorka widzialam twoj komentarz :) agna teraz musisz tylko czekac mysle ze w poniedzialek dostanie zaproszenie mloda zonka moze ktos kto dysonuje jeszcze zaproszniem zaprosi cie moze agna ;)
dzieki Rosa za wsparcie, dziś się wystraszyłam przy zmywaniu naczyn, bo nagle nogi miałam jak z waty, ogólnie dzis bardzo dziwnie się czuję, nie chcę sie nakręcać, czekam cierpliwie, jak tylko się coś dowiem, oczywiście dam znać
przecież o to właśnie chodzi żeby kochać się wtedy kiedy mamy na to ochote bo to właśnie wtedy moim zdaniem możemy zajść kiedy będziemy czerpać radośc z bycia razem
napiszę coś o sobie. więc........ jestem od 4 lat męzatką i od niedawna staramy się z męzusiem o maleństwo. niestety nie jest to takie proste w naszym przypadku gdyż mąż pracuje daleko od odmu i przykeżdza tylko na weekendy i zazwyczaj jest już za późno żeby z przytulanek były jakies korzyści to tyle tak w skrócie. udanego dnia
Cześć dziewczyny! Miłego i owocnego tygodnia! Skarbel nie przejmuj się, pewnego dnia to właśnie wekend będzie tym odpowiednim dniem! Widzę że mamy bliski termin najbliższej @, i wiek ten sam. Ja jestem z mężem od 2 lat (znamy się 10 lat) ,staramy się o dzidzię trzeci cykl i narazie czekamy! Powodzenia!
Czseść dziewczynki, Ja w weekend robiłam ostre porzadki przed szkoła mojego dzwońca i nawet nie miałam siły usiąśc do kompa! Mam prośbę bo od tygodnia proszę Damazego o hasełko i nic może któraśz Was mnie zaprosi byłabym wdzięczna. W tym cyklu brałam clo itak mnie bolą jajniki że chodzić nie mogę a szczegolnie siedzieć czy wam też się to zdażało?
Dziewczyny jeśli test owu wyszedł pozytywny ok 13 dzisiaj to kiedy nalepiej się starać, jutro rano czy wieczorem, a może dziś wieczorem?? Wiem, że od pozytywnego testu owu jest po ok 24-36h ale nie chcę przegapić, a dzisiej cały dzień i noc jestem w pracy i jutro też do 14.00 pracuję i boje się, że może być za późno! Co sądzicie??
ja tez nie wiem kiedy eczoraj rano zrobilam test wczoraj popoludniu sie przytulalam chociaz moze za wczesnie ale moze zolnierzyki poczekaja na jajo i mam zamiar wieczorem chociaz lekarz powiedzial ze lepiej ci 3 dni zeby dac czas na uzbrojenie zilnierzykow
No niestety nie dostałam jeszcze zaproszenia Oczekująca złotko ,czy możesz mnier wpisać do tabelki ???
Może dla tych kobitek ,ktore mnie nie znają z kafeterii po krótce o mnie : Mam na imię Agnieszka i właąnie dwa tygodnie temu miałam ślub-teraz staramy się o maleństwo-chociaż zaczeliśmy już dwa cykle wcześniej- tak powoli- i jak narazie nic- zobaczymy co mnuie czeka teraz! Na @ oczekuję ( chociaz raczej nie oczekuję ) ok.12.09- Mam 29 lat jestem z Warszawki !
Mam nadzieje,że zaproszonko do mnie niedługo trafi!:bigsmile
agna29 masz rację, takie nakręcanie się wcale nie jest dobre, ale bądź tu spokojna, kiedy się starasz i starasz a tu nic i nic. Musimy się wziasc w garsc