Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorZosiaK
    • CommentTimeFeb 21st 2008
     permalink
    Nie spytał? Co wyprawiasz?:)
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Moj M teraz juz za mnie mysli o tym zeby nogi byly w gorze, bo doprawil do tego teorie, ze przy slabym uplynnienieu, czyli kiedy nasienie jest geste, jak zacznie dzielac sila grawitacji i nasienie zacznie wyplywac to moze wyplynac nawet cale bo jest wtedy "polączone" i bedzie ciagnąć inne plamnieczki w dół ;)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Mój to już wszystkie moje "dziwactwa wspomagacze" przyjmuje bez komentarza:))))
    •  
      CommentAuthorKonwalijka
    • CommentTimeFeb 21st 2008 zmieniony
     permalink
    Dori27lodz, pojedynczy pomiar nic Ci o ciazy nie powie! A w przypadku ciazy faza wyzszych temperatur utrzymuje sie nie 3 tygodnie, ale przez pierwszy trymestr (czyli 3 miesiace z grubsza) zanim lozysko nie przejmie funkcji cialka zoltego.
    •  
      CommentAuthorbrandia
     permalink
    Mój M to i tak chodzi zamyślony i smutny, bo widzi jak się przejmuję. Jakbym mu zafundowała po starankach takie gimnastyczne wygibasy - zemdlałby na mur :bigsmile:
    Ja nawet jak czytam forum to kryję się z tym, żeby się nie stresował tyle. No i zły jest, że to przez to przejmowanie się pewnie największy problem z dzidzią :wink: Ech, faceci...
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    U nas narazie sie nie przejmujemy i nie stresujemy tylko strasznie smiesznie jest.
    Wogole uwaza ze wszystkie 'foremki' upadlysmy na glowe, ale w slodkim slowa znaczeniu:)
    Ale Cole bez gadania powiedzial ze bedzie dzisiaj pil!
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    Cola jest dla kochanego na 'pobudzenie' zolnierzykow- wczesniej o tym rozmawialysmy:)
    Ktorejs gin to polecil:) Wszystko jest warte sprawdzenia!
    --
    •  
      CommentAuthorIvona81
     permalink
    Wilma, cola jest niezdrowa, a tonący brzytwy się chwyta...niektórzy lekarze mają niezłą fantazje. :P
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    nie pijemy jej wcale wiec moze taka jednorazowa dawka tego 'swinstwa kofeinowego' pomoze? :)
    --
    •  
      CommentAuthorIvona81
     permalink
    ja lubie cole, czasem ją pije, mimo, że wiem ile szkód robi w moim organizmie, czasem myśle, że cola uzależnia... bo jak mam na nią ochote to koniec świata, nic innego mi wtedy nie smakuje ....ależ ten mój organizm skomplikowany :P
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    kofeina uzaleznia wiec pewnie prawda
    --
    •  
      CommentAuthorIvona81
     permalink
    ale wątpię, żeby miał coś wspólnego z ułatwieniem zajścia w ciąże...już widze te slogany reklamowe ......hihihihi :)
    --
    •  
      CommentAuthorKonwalijka
     permalink
    Ivona, to Ty moze odstaw! Skoro cola daje kopniaka plemnikom to moze Twoje jajeczko dostaje nagle energii kinetycznej i przed nimi ucieka... Ale mnie rozbawilyscie dziewczynki :clap::rolling:
    •  
      CommentAuthorbrandia
     permalink
    A mój M ostatnio stwierdził, że się odchudza i żadnej coli nie pije. No to chyba go nie namówię, bo straszny z niego uparciuch. No, chyba że powiem, że to imie jak najszybszego, przyszłego ojcowstwa ;):bigsmile:
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    Dobre:D Teraz, jak juz wczesniej wspominalysmy, trzeba dla kochanego RedBulla zeby zolnierzyki mogly szalone po coli jajeczko dogonic :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIvona81
     permalink
    Konwalijko TY to masz głowe!! Odstawiam cole,ale za to mój mąż bedzie ją pił. Jak zajde to znaczy, że działa. Zostaje ochotnikim sprawdzenia tej metody :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Ivona nie masz serca tak męza truć? Przecież to rakotwórcze swiństwo jest nic więcej.
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Rakotwórczych świństw używa się dziś powszechnie, gdy nie myśli sie o potomstwie. :-) Nikt nie zadaje takich pytań, czy warto ryzykować czy nie... tylko bierze.
    --
    •  
      CommentAuthorIvona81
     permalink
    Zosiu, ja mu codziennie wbijam do głowy, że cola jest be, że piwo jest fuu i brzuch mu od niego rośnie :P.
    No i troche już widze efekty, ogranicza do minimum... namawiam go na zakup przyrządu do robienia soków ze świeżych owoców, bo są pyszne i bardzo zrowe :). Może na 8 marca mi sprezentuje :bigsmile: Bede mu wierciś dziure w brzuchu...
    Taki zakup wydzie nam obojgu na zdrowie:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    polecam jeszcze parowar:)
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    ivona81 masz rację ja swojemu wierciłam dziurę o żelazko no i dostałam na walentynki ! Dochodzę do wniosku ,że marudzenie się opłaca:)
    --
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    acha wiecie co?! Wczoraj byłam u Gina no i odnalazła się przyczyna mojego problemu:clap: Mam ostre zapalenie szyjki macicy i to powodowała ,że nie mogę zajść. Dostałam leki, które muszę brać przez 10 dni potem powrót na fotelik po odbiór wyniku z cytologii no i jeśli wszystko będzie ok to za 2 miesiące możemy znowu się starać. A pan G. powiedział,że niewidzi u mnie żadnych przeciwskazań do zajśćia w ciążę:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorKonwalijka
     permalink
    Kelly, a jakie sa objawy ostrego zapalenia szyjki? Czy to tylko na cytologii wychodzi? No i swietnie, ze problem przyszpilony! :thumbup:
    •  
      CommentAuthornadiaaga
     permalink
    też wczoraj odebrałam wyniki cytologii i wyczytałam jakiś ostry stan zapalny i nie wiem o co common :(:confused:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    niby powinno się odczuwać swędzenie lub pieczenie w okolicach pochwy ale ja nie miałam nić takiego . U mnie wystąpiły tylko nadmierne wydzielanie białego śluzu. A wychodzi to przy zwykłym badaniu.Cytologia została pobrana żeby sprawdzić czy nic głebiej nie siedzi.
    --
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    nadiaaga w takim razie bez wizyty u gina się nie obejdzie da ci jakiś antybiotyk najprawdopodobniej dopochwowy i każe się zgłosić do kontroli . Niestresuj się to pewnie nic takiego>
    --
    •  
      CommentAuthornadiaaga
     permalink
    teraz akurat nie mam glowy do stresowania sie :) ale faktycznie musze sie wybrac do gina :wink:
  1.  permalink
    Wczoraj byłam u gin i powiedział ze u mnei wszystko ok tylko że mam sie tak nei przejmowac i ze tak nie ma na zawołanie
    oj ja chyba jakas niecierpliwa jestem juz bym chciała miec dzidziusia:wink:
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Zanim zacznicie brak antybiotyki upewnijcie sie u gina, że nie macie nadżerki, mnie faszerowali prawie rok czasu różnymi antybiotykami, aż wreszcie trafiłam w odpowiednie ręce i okazało się że mam nadżerkę zamrozili i jest ok.
  2.  permalink
    ja mam nadrzerke ale mnie lekarz powiedział ze zajmie sie tym po dzidziusiu
  3.  permalink
    ide sie wypluskac i odpoczac dzis duzo pracy miałam zyczę Wam miłego wieczoru
    Pozdrawiam:rolling::rolling:
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    agnes a jaką masz cytologię?
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    dziewczyny, wlasnie sie dowiedzialam ze jamajskie jedzenie i piwo (Gines) dziala na wspolaganie plodnosci i popytu seksulanego u mezczyzn:D
    --
    •  
      CommentAuthorAnia_Herts
     permalink
    Oj wcale nieprawda z Guinessem ale to jedzeni? Podaj jakies szczegoly...
    :shocked:
    •  
      CommentAuthorAnia_Herts
     permalink
    Ja mojego faszerowalam przez jakis czas selerem - nacia bo smaczny, zdrowy i na libido dziala wspomagajaco. Ale od jakiegos czasu nie moze niestety na selera patrzec. Trudno sie mowi - chyba poprobuje coli. A moze Red Bull bylby lepszy??
    :confused:
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    Trzeba by bylo poczytac jakies przepisy, ale ogolnie wiekszosc przypraw i skladniow ma wlasciwosci 'afrodyzjakowe' i wzmacniajace sile i moc rozrodczosci. Moze sam ginesik nie bardzo ale jest jeszcze piwko Dragon ktore podobno hm dziala:)
    Podziele sie skutecznoscia po zakonczeniu tego cyklu...
    --
    •  
      CommentAuthorAnia_Herts
     permalink
    Nie mial wyjscia, ostatnio humorzasta jestem...:devil:
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Ania, Ty nie bierz wszystkiego na poważnie My tu czasami straszne głupoty piszemy np. z tym Red Bullem:)
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    emkaf:) Czy Twój mąż wie jaki Ty mu los szykujesz?:)
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    Hm , o jamajskim jedzeniu mi dzisiaj sam powiedzial i od razu sie przyznal ze zjadl:D Cole dzielnie wypil do kolacyjki ktora mu w nagrode zrobilam, juz nic wiecej nie chce, sama se swiece zrobie:)

A jutro juz mi bedzie wszystko jedno czy zolnierzyki zwawe czy nie, bo pewnie bedzie skok tempki.Trzeba dzialas bo czuje ze dzisiaj juz ostatni dzwonek;)
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    Powiem wam ze jakos tak nie wierze w te wszystie nasze metody, ale bardzo czesto dziala sie na podswiadomosc... Duzo osob jest leczonych homeopatycznie, lub podawane im sa np wit c jako silne leki na np nadpobudliwosc czy bole glowy i czasami kurcze to dziala:)

Aniu a z redbullem to byl serio zart- nasze takie zdesperowane paplanie:)
    --
    • CommentAuthorMonikaC
    • CommentTimeFeb 22nd 2008
     permalink
    fakt że nasza psychika dużo znaczy.....sama słyszałam o tym że ludziom podaja jakieś witaminy, a oni myslą ze to jakieś leki i twierdzą że to im pomaga...i od razu lepiej sie czują:)).......no a może jest jakiś sposób zeby oszukać tą psychikę w kwestii fasolki?
    -- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
    • CommentAuthorMonikaC
     permalink
    hej dziewczyny czy wy widzicie tabelkę staraczek na Wiki 28?...bo ja jej nie mam....i nie wiem czy to jakiś problem wystąpił tylko u mnie czy u wszystkich?
    -- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Hej, z tą colą to dla mnie podejrzana sprawa.. bo o ile wiem zawiera kofeinę, podobnie jak kawa,a to wypłukuje magnez, co nie jest dobre dla organizmu :neutral: cos czuje, ze nie dlugo dojdziemy do tego, ze zaplodnieniu sprzyja alkohol ( w przypadku kobiety oczywiście) bo rozluźnia i łatwiej wtedy o orgazm, a jak jest orgazm to szyjka 'pobiera' większa ilość nasienia..hehehe.. tylko, ze to moze byc bardzo zgubne na dłuższa metę, no i dla zarodka tez nie wskazane :neutral:
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Cos czuję, że jak emkaf zaciąży to sprzedaż coli wzrośnie:) Bo my się na nią rzucimy:D
    • CommentAuthorasikra20
     permalink
    cześć podpowiedzcie mi bo ostatnio nie miałam owulki. Teraz biorę duphaston ostatnio miałam 26 dniowy cykl. Teraz ostatnia miesiączka była
    14-go lutego (plamienie)
    15-17 normalne krwawienie
    -18lutego(plamienie)
    Duphaston biorę od 16-25 dnia cyklu.
    Kiedy najprawdopodobniej wypadnie owulka?
    Liczę i liczę i wyszło mi że 26-go nastąpi ale czy dobrze?
    -- asik
    • CommentAuthorasikra20
     permalink
    kiedy najlepiej współżyć teraz dodam że męża na badania musze wysłać i to jest istotne teraz dla mnie please help dziołszki
    -- asik
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Zapomnij o wszelkich obliczeniach. To naprawdę nie miejsce na to.
    Możesz łatwo rozpoznać okres największej płodności. Po to jest 28dni.
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    Ja Ci nie potrafie wyliczyc bo wszystko raczej opieram na wykresach i tempce, ale po 2 prowadzonych u siebie juz bym mniej wiecej powiedziala, bo byla jak z zegarkiem.
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    Asikra20 -bedziesz miala wykres to bedziemy Ci podpowiadac, kiedy ale tak na sucho chyba sie nie da...bo wykresu u Ciebie nie widze. Pozdrawiam!
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.