Moj M teraz juz za mnie mysli o tym zeby nogi byly w gorze, bo doprawil do tego teorie, ze przy slabym uplynnienieu, czyli kiedy nasienie jest geste, jak zacznie dzielac sila grawitacji i nasienie zacznie wyplywac to moze wyplynac nawet cale bo jest wtedy "polączone" i bedzie ciagnąć inne plamnieczki w dół ;)
Dori27lodz, pojedynczy pomiar nic Ci o ciazy nie powie! A w przypadku ciazy faza wyzszych temperatur utrzymuje sie nie 3 tygodnie, ale przez pierwszy trymestr (czyli 3 miesiace z grubsza) zanim lozysko nie przejmie funkcji cialka zoltego.
Mój M to i tak chodzi zamyślony i smutny, bo widzi jak się przejmuję. Jakbym mu zafundowała po starankach takie gimnastyczne wygibasy - zemdlałby na mur Ja nawet jak czytam forum to kryję się z tym, żeby się nie stresował tyle. No i zły jest, że to przez to przejmowanie się pewnie największy problem z dzidzią Ech, faceci...
U nas narazie sie nie przejmujemy i nie stresujemy tylko strasznie smiesznie jest. Wogole uwaza ze wszystkie 'foremki' upadlysmy na glowe, ale w slodkim slowa znaczeniu:) Ale Cole bez gadania powiedzial ze bedzie dzisiaj pil!
ja lubie cole, czasem ją pije, mimo, że wiem ile szkód robi w moim organizmie, czasem myśle, że cola uzależnia... bo jak mam na nią ochote to koniec świata, nic innego mi wtedy nie smakuje ....ależ ten mój organizm skomplikowany :P
Ivona, to Ty moze odstaw! Skoro cola daje kopniaka plemnikom to moze Twoje jajeczko dostaje nagle energii kinetycznej i przed nimi ucieka... Ale mnie rozbawilyscie dziewczynki
A mój M ostatnio stwierdził, że się odchudza i żadnej coli nie pije. No to chyba go nie namówię, bo straszny z niego uparciuch. No, chyba że powiem, że to imie jak najszybszego, przyszłego ojcowstwa ;)
Konwalijko TY to masz głowe!! Odstawiam cole,ale za to mój mąż bedzie ją pił. Jak zajde to znaczy, że działa. Zostaje ochotnikim sprawdzenia tej metody
Rakotwórczych świństw używa się dziś powszechnie, gdy nie myśli sie o potomstwie. :-) Nikt nie zadaje takich pytań, czy warto ryzykować czy nie... tylko bierze.
Zosiu, ja mu codziennie wbijam do głowy, że cola jest be, że piwo jest fuu i brzuch mu od niego rośnie :P. No i troche już widze efekty, ogranicza do minimum... namawiam go na zakup przyrządu do robienia soków ze świeżych owoców, bo są pyszne i bardzo zrowe :). Może na 8 marca mi sprezentuje Bede mu wierciś dziure w brzuchu... Taki zakup wydzie nam obojgu na zdrowie
acha wiecie co?! Wczoraj byłam u Gina no i odnalazła się przyczyna mojego problemu Mam ostre zapalenie szyjki macicy i to powodowała ,że nie mogę zajść. Dostałam leki, które muszę brać przez 10 dni potem powrót na fotelik po odbiór wyniku z cytologii no i jeśli wszystko będzie ok to za 2 miesiące możemy znowu się starać. A pan G. powiedział,że niewidzi u mnie żadnych przeciwskazań do zajśćia w ciążę
niby powinno się odczuwać swędzenie lub pieczenie w okolicach pochwy ale ja nie miałam nić takiego . U mnie wystąpiły tylko nadmierne wydzielanie białego śluzu. A wychodzi to przy zwykłym badaniu.Cytologia została pobrana żeby sprawdzić czy nic głebiej nie siedzi.
nadiaaga w takim razie bez wizyty u gina się nie obejdzie da ci jakiś antybiotyk najprawdopodobniej dopochwowy i każe się zgłosić do kontroli . Niestresuj się to pewnie nic takiego>
Wczoraj byłam u gin i powiedział ze u mnei wszystko ok tylko że mam sie tak nei przejmowac i ze tak nie ma na zawołanie oj ja chyba jakas niecierpliwa jestem juz bym chciała miec dzidziusia
Zanim zacznicie brak antybiotyki upewnijcie sie u gina, że nie macie nadżerki, mnie faszerowali prawie rok czasu różnymi antybiotykami, aż wreszcie trafiłam w odpowiednie ręce i okazało się że mam nadżerkę zamrozili i jest ok.
Ja mojego faszerowalam przez jakis czas selerem - nacia bo smaczny, zdrowy i na libido dziala wspomagajaco. Ale od jakiegos czasu nie moze niestety na selera patrzec. Trudno sie mowi - chyba poprobuje coli. A moze Red Bull bylby lepszy??
Trzeba by bylo poczytac jakies przepisy, ale ogolnie wiekszosc przypraw i skladniow ma wlasciwosci 'afrodyzjakowe' i wzmacniajace sile i moc rozrodczosci. Moze sam ginesik nie bardzo ale jest jeszcze piwko Dragon ktore podobno hm dziala:) Podziele sie skutecznoscia po zakonczeniu tego cyklu...
Hm , o jamajskim jedzeniu mi dzisiaj sam powiedzial i od razu sie przyznal ze zjadl:D Cole dzielnie wypil do kolacyjki ktora mu w nagrode zrobilam, juz nic wiecej nie chce, sama se swiece zrobie:)
A jutro juz mi bedzie wszystko jedno czy zolnierzyki zwawe czy nie, bo pewnie bedzie skok tempki.Trzeba dzialas bo czuje ze dzisiaj juz ostatni dzwonek;)
Powiem wam ze jakos tak nie wierze w te wszystie nasze metody, ale bardzo czesto dziala sie na podswiadomosc... Duzo osob jest leczonych homeopatycznie, lub podawane im sa np wit c jako silne leki na np nadpobudliwosc czy bole glowy i czasami kurcze to dziala:)
Aniu a z redbullem to byl serio zart- nasze takie zdesperowane paplanie:)
fakt że nasza psychika dużo znaczy.....sama słyszałam o tym że ludziom podaja jakieś witaminy, a oni myslą ze to jakieś leki i twierdzą że to im pomaga...i od razu lepiej sie czują:)).......no a może jest jakiś sposób zeby oszukać tą psychikę w kwestii fasolki?
-- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
hej dziewczyny czy wy widzicie tabelkę staraczek na Wiki 28?...bo ja jej nie mam....i nie wiem czy to jakiś problem wystąpił tylko u mnie czy u wszystkich?
-- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
Hej, z tą colą to dla mnie podejrzana sprawa.. bo o ile wiem zawiera kofeinę, podobnie jak kawa,a to wypłukuje magnez, co nie jest dobre dla organizmu cos czuje, ze nie dlugo dojdziemy do tego, ze zaplodnieniu sprzyja alkohol ( w przypadku kobiety oczywiście) bo rozluźnia i łatwiej wtedy o orgazm, a jak jest orgazm to szyjka 'pobiera' większa ilość nasienia..hehehe.. tylko, ze to moze byc bardzo zgubne na dłuższa metę, no i dla zarodka tez nie wskazane
cześć podpowiedzcie mi bo ostatnio nie miałam owulki. Teraz biorę duphaston ostatnio miałam 26 dniowy cykl. Teraz ostatnia miesiączka była 14-go lutego (plamienie) 15-17 normalne krwawienie -18lutego(plamienie) Duphaston biorę od 16-25 dnia cyklu. Kiedy najprawdopodobniej wypadnie owulka? Liczę i liczę i wyszło mi że 26-go nastąpi ale czy dobrze?
Ja Ci nie potrafie wyliczyc bo wszystko raczej opieram na wykresach i tempce, ale po 2 prowadzonych u siebie juz bym mniej wiecej powiedziala, bo byla jak z zegarkiem.