o emkaf mi masakra.ciagle zdrapywalam tapete, malowalam i tak w kolko:) o dziwo mam duzo energi, sama wymalowalam caly pokoj no moze z odrobina pomocy meza :) w przyszlym tygodniu sypialnia:) nie mam pomyslu jaki kolor i jak ja urzadzic. dajcie jakies=gos pomysla :) please... czuje sie tak wiosennie.dobrze ze jest juz cieplej i kwiatki kwitna :)
witam wszystkie staraczki w ten lepszy poniedzialkowy dzionek po wietrznym weekendzie mój pies to juz dzis w basenie plywał ale z niego agent zycze wszystkim udanego dnia no i czas do pracy sie zbierac.....
Czesc Dziewczyny, ale was tu dużo. Fajnie, ze forum takie żywe, ja na razie dopiero startuję ze staraniami z npr, ale od razu na wspomaganiu, bo poprzednie cykle bez wspomagania dochodziły nawet do 80 dni. Dziś piękna pogoda wreszcie... Słoneczne pozdrówka dla wszystkich.
Witam w dniu dzisiejszym. Ja dzisiaj kiepski dzionek zaliczam. Lzy mi ie cisna do oczu i je w gardle sciskam i w ogole ogolna niechec mnie ogarnia do tego chyba nie umiem siebie obserwowac. Chyba musze tu przysiasc i poczytac dokladniej bo nie umiem sama. Do tego mnie maz wkurza bo mnie do lekarza wypychal (nigdy ze mna nie poszedl tylko przez telefon w ciaglym kontakcie, ale to nie to samo co ramie do podtrzymania) a teraz jak ma sam isc na badanie to mówi ze sie nie spieszy :(
hej wam staraczki dawno mnie tu nie było.Wiecie co?! Mam sprawę do was. Jestem w 23 dc od dwóch dni boli mnie brzuch jak na @ i jakoś piersi mam dziwne.A sutki jakby zmieniły kolor na jaśniejszy.Może przewrażliwiona jestem ale czy może to oznaczać że zafasolkowałam????????? Okres prawidłowo powinnam dostać 11 marca.Może to moja psychika działa bo bardzo już chcę dzidzię!!!!!!
dziewczyny wiem że z mojego wykresu średniop cokolwiek widać bo co pamiętałam to zapisałam, ale powiem szczerze że jakoś dziwnie się czuję... mam nadzieję że może coś się dzieje :P swoją drogą robiłam dwa testy i nic... spójrzcie na wykres mój i może spróbujcie mi pomóc zinterpretować bo ja już zgłupiałam
czesc laski. ja mam czekac czy sie pojawi okres. jestem po inseminacji(28.02) i mam 90 % na zajście ale mam dziewne wrażenie że sie nie udało. piersi bolą mnie jak zawsze i ogólnie jakoś nic nie czuje. pomóżcie mi to przeżyc. mąż mówi bym miała nadzieje ale ja sie poddałam.
Natka nie poddawaj sie wiem łatwo powiedziec trudniej wykonac ja tez sie staram nie załamywac ale tez jest ciezko ja krócej staram sie o dzidziusia ale jestem strasznie niecierpliwa mam nadzieje ze wkrótce będziemy mogły pochwalić sie zafasolkowaniem trzymam kciuki uszka do góry ja dzis miałam fatalny dzień i jeszcze pragne juz dzidziusia a tu nic dzis nawet kupiłam test ciazowy ale tylko po to żeby miec w domu schowałam zeby maz nie widział bo miałby nadzieje
a wogóle wytłumaczcie mi z tymi jajeczkami,bo ja miałam 3 a pierwszego dnia owulacji już było tylko 2 i lekarz powiedział że go po rpostu nie ma. to co sie dzieje jak peka jajeczko bo ja sie pogubiłam. a i jeszcze jedno krwawiłam dosc mocno po pierwszym zabiegu.po drugim wcale.opiszcie mi dokładnie jak wygląda jajecvzkowanie i co sie dzieje z tym jajeczkiem później.
mój M powtarza mi ze wszystko bedzie dobrze wiec musze w to uwierzyc i ty tez sie nie poddawaj bedzie dobrze musi byc ja musze wrzucic na luz tylko troche mi to nie idzie
Dzien dobry Dziewczny! A co to, ja ostatnia ide spac i pierwsza wstaje??;) Ale to chyba z wrazenia nie moglam dzisiaj spac, bo tempka ponad 37,2 !!;) milutkiego dnia wszystkim Wam zycze!!
jestem tu "nowa", wobec czego chciałabym szepnąć słowko na powitanie ....witam wszystkich bardzo serdecznie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona starających się.
jestem mamą 7,5 letniej królewny i staram się o siostrzyczkę(hihihihih) 3 cykl.
truth
-- <a href="http://28dni.pl/truthwoman/wykresy/2008-03-02">truthwoman - wykres na 28dni.pl</a>
Witajcie DZIEWCZYNY ! widze,że mamy wszystkie podobne problemy z zajściem.. i te czekanie w niepewności ze może sie udało,ja tez juz staram sie 8 miesiecy a 2 tyg temu poroniłam 3 tyg. ciąze.. teraz biore duphaston i mam nadzieje ze bedzie dobrze