Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

) i marzymy o dziewczynce (chociaz jak bedzie chlopiec to tez bedziemy szczesliwi), o pierwszego maluszka staralismy sie prawie rok, po czym zrobilismy przerwe na kolejny rok i jak wznowilismy staranka udalo sie w pierwszym cyklu, mam nadzieje, ze teraz nie bedziemy musieli dlugo czekac:)
;
;
;
;
Wcześniej rok czasu nie zabezpieczaliśmy się i też nic.. od dwóch lat leczę się na niedoczynność tarczycy i jestem pełna nadziei, że w końcu unormuje się w moim organizmie poziom hormonów. Na razie wzięłam się w garść narzuciłam rygor, zero spazmów i narzekań.. Walczę z zapominaniem porannych pomiarów termometrem
W listopadzie w 19dc miałam 20mm pęcherzyk, a potem (staranko) dziwne dolegliwości ze strony jajników i podbrzusza..Potem popołudniowe delikatne plamienie i po kilku dniach miesiączka. W grudniu totalne wyluzowanie na staranie i zero objawów owu. Zero myślenia i starania na upartego. W tym cyklu zwracam szczególną uwagę na naukę mierzenia temperatury i obserwację śluzu- co idzie mi strasznie mozolnie
22 stycznia mam wizytę u endo i wyniki tarczycowe raz dla własnej pewności toxo oraz progesteron. Wizytę u ginekologa mam dopiero 8 marca( podobno najlepszy)- to się okaże ).. Do tego czasu została mobilizacja i prokreacja
Pozdrawiam

nieużywanie "zabezpieczeń" u samoobserwatorek wystarczy do odłożenia poczęcia

Cóż, tak to bywa z początkującymi roztrzepanymi amatorkami , ponoć nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi
Osobiście wszelkiego typu mierzenia wewnątrzmaciczne itp. przyprawiają mnie o wzdryganie..brr. AniaBB w takim razie waginy górą! Jak mus to mus.. O języku czytałam ale podobno tej metodzie sprzyja wysokie prawdopodobieństwo pomyłek.
Milenamasz rację, może najpierw spróbuję pod językiem ( najwyżej go pogryzę) .. a masz może Microlife?? Zakupiłam go specjalnie z okazji pomiarów
przynajmniej nie musisz się martwić czy w to samo miejsce dałas termometr