Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i zamknieta jak nigdy, wydawalo mi sie ze nisko, ale skierowana w lewo tak jak zwykle dniu szczytu szyjki...to zamkniecie mnie zszokowalo byla dokladnie zamknieta, wiec albo przedtem sie nie domykala(jakos dziwne mi sie to wydaje) albo ta luteina jakos tak zadzialala albo sama juz nie wiem co...
Ale zawsze obliczałam dni płodne za pomocą internetowych kalendarzyków,bo miałam regularne @ ale w ostatnim czasie mam rozregulowane,myślę że spowodowane to jest ogromną chęcią bycia mamusią.
zaczęło się od lekkiego bólu brzucha (jajniki i jakoś środek brzucha) ,wzięłam dwa proszki przeciw bólowe i nic.. 3 godziny przesiedziałam w toalecie i wymiotowałam,nie miałam zupełnie sił nie wspominając o tym,że nie mogłam leżeć ani stać,każda pozycja doprowadzała do okropnego bólu.Wieczorem ból odszedł,a dziś od rana czuje straszliwe kłucie w lewym jajniku ,lekki ból brzucha,i cały czas mi nie dobrze.Czytałam na internecie wypowiedzi kobiet,że albo to świadczy o owulacji,albo o tym,że doszło do zapłodnienia.W sumie każda kobieta pisała co innego,i już zgłupiałam
.Przez te wszystkie dni od zakończenia okresu kochałam się do końca,przed okresem również.
. Niby dziala bo sluzu jest wiecej i luzniejszy (bardziej wodnisty) a fasolki dalej nie ma
achhhhh trzeba opanowac sztuke cierpliwosci

wiem ze pol roku to nie dlugo ale.... tak to jest (niestety) ze jak sie na cos czeka to czas sie srtaaaaasznie dluzy. Co do celowania to z poczatku jak bylo wiecej zapalu serduszkowaliscmy tak co dwa - trzy dni (zeby trafic) ale nic z tego nie wyszlo. Teraz wlasnie prowadze obserwacje od jakiegos czasu ale wykres robie dopiero od tego cyklu. No zobaczymy co z tego wyniknie 
Wiele ciąż kończy się naturalnym poronieniem w pierwszych dniach i może lepiej nie robić sobie złudnej nadziei zbyt wcześnie?dokładnie - to dotyczy bardzo dużego odsetka ciąż. Samoistne poronienie w w pierwszych dniach. Gdyby nie czułe testy które teraz sa dostępne, o wielu ciążach w ogóle nie byłoby nam wiadomo - kilka dni spóźniony okres i tyle. Sama miałam kiedyś, wiele lat temu opóźnienie i potem bardzo intensywna, jak nigdy miesiączke. Wtedy nie miałam takiej wiedzy (i lepiej akurat), a teraz jestem prawie pewna, że właśnie to mi się przydarzyło. Okres był obfity i z elementami skrzepowymi... Sama mam nadzieję, że jeśli będę się kiedyś starać o drugie dziecko, nie dam się wkręcić w przedwczesne testowanie. Choc wiem, jakie to trudne