Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMay 10th 2011
     permalink
    Cieszę się :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthor_Isia_
     permalink
    Asia, dokładnie tak, miałam na myśli objawy okołoowulacyjne.
    @ dziś nie przyszła. Jak do jutra rana nie przyjdzie to testuję ale nie nastawiam się na pozytywny wynik. Pobolewa mnie brzuch, czasem coś kujnie w jajnikach jak na okres.
    Hussy, trzymam kciuki :smile:
    Kitek, nie martw się. Postaraj się wyluzować, kup sobie te testy i walczcie dalej :smile:
    •  
      CommentAuthoranaa86
    • CommentTimeMay 10th 2011 zmieniony
     permalink
    dziewczyny dzisiaj mam 19 d.c i 6dfl właśnie dostałam krwawienia, ale nie takiego jakiegoś plamienia tylko jest to żywa krew!!! jestem przerażona, bo wczoraj jak wcześniej pisałam dźwigałam ciężkie rzeczy, a dzisiaj ta krew. Szyjka jest wysoko i jest twarda. Jak myślicie skąd ta krew, czy to już @???? jestem załamana ;(
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    to może być @.... ja najkrótszą fl miałam 7 dni...
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    heloł
    Hussy, no to czekam na poranne, pozytywne wieści:devil:
    Anaa86ja w lutym też tak miałam i to była normalna @:neutral:
    Isia za Ciebie też kciuki zaciśnięte i czekam na wieści rano, oczywiście plusikowe:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeMay 10th 2011 zmieniony
     permalink
    Hussy ostatnio czasu mam nie wiele zeby tu zagladac ale oczywiscie zajze jutro zeby popatrzec na twojego tlusciutkiego plusa :) Tego Ci zycze z calego

:heartbounce:
    Kitek nie martw sie ja to mam co miesiac od prawie roku :) dolwu po kazdej @ ale jak tylko stan @owy mine staranka zaczac czas... :jumping:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthortechniczne
    • CommentTimeMay 11th 2011
     permalink
    Witam Was z samego rańca ;-) dziewczyny czy zagnieżdzenie się zarodka następuje od 7-10 dni po owulacji? oraz czy jak się zagnieżdza zarodek to musi wystąpić podwyższona temperatura w tym dniu ? Pozdrawiam i mykam do pracy
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Ja od 5 na nogach już jestem. Test zrobiony,po około 1-2 min. wyszedł bladzioch,cień cienia a temp. nadal 37,20 i nie ma @ :swingin: :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    BRAWOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Techniczne - różnie to bywa. Jednym na zagnieżdżenie opada, innym wzrasta, a jeszcze innym nic się nie dzieje :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Hussy to może betka, rozwieje wątpliwości :wink: chociaż ja myślę, że można ci pogratulować :clap:
    --
  1.  permalink
    czesc dziewczyny dawno juz tu nie zerkalam, widze ze sie troche pozmienialo , milo mi. znow przystepuje do grona starajacych sie niestety poronilam w 10 tygodniu,wiec trzymam kciuki za wszystkie .... pozdrowionka
    :wink:
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    Hussy, no to super wieści, cień cienia to już duże COŚ:clap: cieszę się razem z Tobą i ciutkę zazdroszczę:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Gratulacje!!
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Test powtórzę za kilka dni,a na razie wybieram się na "wycieczkę" do Zoo :bigsmile: M. w pracy a ja sama wariuje w tym domu :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    hussy moje gratulację,
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    Hussy - cudownie!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorSabakuma
     permalink
    Gratulację Hussy :)
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    :bigsmile: Dziękuję
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    też bym sobie Zoo zaliczyła, ale z kimś :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Talinka,to wyciągnij Swojego mężczyznę :wink: Ja gdybym mogła to bym cały dzień tam spędziła,ale po dwóch godzinach nie czułam nóg:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    No nie wiem czy się uda właśnie... on za tym nie przepada :sad:
    --
    •  
      CommentAuthormarta2811
     permalink
    Gratulację Hussy :cheer::clap::cheer::clap:
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    Talinka - my w sob0otę pojechaliśmy z dziećmi do Chorzowskiego zoo. Łaziliśmy tam ponad 7 godzin.
    Po powrocie miałam zakwasy w nogach przez kolejne 2 dni :)
    Ale superaśnie było!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    No i nici z zoo - kasy nie ma :sad:
    --
    •  
      CommentAuthormyszaasia
    • CommentTimeMay 11th 2011 zmieniony
     permalink
    Talinka ja bym z Tobą chętnie pojechała do ZOO :))
    w sumie wybieramy się pod koniec wakacji jak co roku:)
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    ja lubię zoo. Tylko w Łodzi to dość lipne niestety jest... Ale już w tym roku zaliczyłyśmy:) Marzy mi się wyprawa do Gdańskiego - rewelacja! A Chorzowskie fajne jest??? Może bym się na Śląsk wybrała - do kumpeli i przy okazji do ZOO. Ale nie wiem - jakie w Chorzowie jest?
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Ja polecam Zoo we wrocławiu , co roku jestem ale tak we wrześniu
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    my w zeszłym roku byliśmy w zoo w Poznaniu, w tym starym i nowym, bo tam są 2 i też nam się podobało, to stare, to takie nieduże, ale też warto, wejście za darmo na teren zoo, a do galerii oceanograficznego i gadów płatne, a w tym nowym płaci się za wejście, ale jest wielkie, że można zakwasów się nabawić od łażenia :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    tak sobie siedzę i myślę, czemu tym razem mam takiego peszka w starankach?!
    za pierwszym razem w pierwszym cyklu po ostawieniu tabsów od razu zaskoczyło, a teraz tyle prób i nic:cry: szkoda, że nie jestem wiatropylna, bo już nie chce mi się starać:fingersear:
    coś mam spadek formy chyba, mam nadzieję, że to tylko chwilowe uczucie i za pare dni ochota mi wróci:whorship:
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Ja także czasami myślę że fajnie byłby być wiatropylną chociaż jeden raz.
    •  
      CommentAuthor_Isia_
     permalink
    Hussy gratulacje :cheer:
    U mnie dziś niestety przyszła @. Trochę żal bo przy trzech dniach opóźnienia nadzieja rośnie a potem żal większy. Od tego nowego cyklu przekwalifikowuję się na szczęśliwy traf. Muszę trochę odpuścić. :crazy:
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    W poznańskim zoo super, polecam:wink: w chorzowskim byłam jako dziecko, więc zbyt wiele nie pamiętam, a teraz podobno nie należy do najfajniejszych. Znajomy z pracy polecał mi zoo w Ostrawie:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    kitek1981: my w zeszłym roku byliśmy w zoo w Poznaniu, w tym starym i nowym, bo tam są 2 i też nam się podobało, to stare, to takie nieduże, ale też warto, wejście za darmo na teren zoo, a do galerii oceanograficznego i gadów płatne, a w tym nowym płaci się za wejście, ale jest wielkie, że można zakwasów się nabawić od łażenia
    Ja byłam w nowym... i nie obeszliśmy nawet pół :P Chyba najmilsze i najbardziej przyjazne zoo jakie widziałam do tej pory
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    A u mnie tak przed @-owato :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeMay 12th 2011 zmieniony
     permalink
    HUSSY :clap::crazy::jumping::swingin::thumbup::tooth:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeMay 12th 2011
     permalink
    basia_87: A u mnie tak przed @-owato
    u mnie raczej tez :(
    •  
      CommentAuthorsabi030281
     permalink
    mam pytanie czy te co odkładają też mogą znaleźć sie w takiej tabelce jak jest na początku ja w zeszłym roku w grudniu zaszłam w ciąze a 17 lutego w tym roku z niewyjasnionych przyczyn bedąc w 10 tyg trafiłam do szpitala pierwszą @ po zabiegu dostałam 21 marca
    --
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    Karko - jest bardzo duże to raz, jest super Kotlina Dinozaurów z dinozaurami prawdziwej wielkości. Lubię to zoo - jest fajne. A najfajniesze jest to, ze za 10 zł pozyczasz taki drewniany wozek z 2 laweczkami do siedzenia i jak dzieci sie zmecza to sobie ten wozeczek ciagasz, dzieci siedzą i nie marudza ze je bola nogi :)
    Bylismy tam juz 2 raz i pewnie niejeden raz jescze pojedziemy. Chcialabym jeszcze do Wroclawskiego pojechac - mamy to w planach :)
    --
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    basia_87: A u mnie tak przed @-owato

U mnie też, zero jakichkolwiek objawów, piersi nie pobolowają ( a juz powiny jakby coś było na rzeczy), wiec tylko czekać PMS'a i @.
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    no to życzę Wam, żeby się nie pojawiła:devil:
    jak byłam odprowadzić synka do przedszkola, to jego wychowawczyni spytała się mnie, czy nie jestem w ciąży, bo Mati mówi, że nam się rodzinka powiększy, a tu zonk:cry: i jakoś znów mi się przykro zrobiło:cry: ale się nie poddaję i od razu popędziłam do apteki po testy owulacyjne, coby mi pomogły:whorship: w rossmannie były po 29zł, a ja w aptece kupiłam za niecałe 17zł, chciałam wziąć od razu 2 opakowania ale wzięłam już i tak ostatnie.
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Dzisiaj 24 dzień cyklu, jak na razie temperatura 37,4 utrzymuje się . A co do zoo wrocławiskiego to polecam oraz zamek w Książu czy też Kletno :-) fajne miejsce na odpoczynek i zwiedzanie okolic
    •  
      CommentAuthorsabi030281
     permalink
    kitek czy te testy rozpoznaja owulke??
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    tak, te testy mają na celu wskazać dni płodne i owulkę :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    trzeba jednak pamiętać, że 100% skuteczność daje tylko monitoring.
    Testy nie wskażą, że konkretnie np. w 15dc masz owulację.
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    dokładnie, owulka od pozytywnego testu występuje w ciągu 24-36godz
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Występuje albo i nie.
    Sabi, tabela z odkładającymi
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Fiufiu,nie rozumiem Twojego "minusa":wink: Kitek,nie napisała przecież że testy owu mają 100%-owe wskazanie kiedy DOKŁADNIE jest owulacja,tylko że mają na celu wskazanie. A to już inna bajka że pokazują błędnie,w ogóle nie pokazują lub się mylą:wink:

Jade,dziękuję :hugging:

Jutro powtarzam test tak dla pewności :wink:

Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję,że Wasze oczekiwania już w najbliższym czasie się spełnią:smile:

Mamrotka,mnie przestały piersi boleć na cztery dni przed spodziewanym okresem(z jednej strony mnie to zdziwiło,bo zazwyczaj bolały aż do pojawienia się @ ,a z drugiej strony wolałam się nie nakręcać)
    --
    • CommentAuthoradda78
    • CommentTimeMay 12th 2011 zmieniony
     permalink
    hussy..gratulacje..:) starałaś się tylko 2 miesiące??bo tak zrozumiałam z twego opisu..
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Hussy: Fiufiu,nie rozumiem Twojego "minusa"

Nie minusa tylko Eeee :wink:. Nie chcę, żeby ktoś przeglądając pobieżnie to forum odniósł wrażenie, że testy potrafią wskazać owulację, a tak to poczyta, dlaczego Eeee i się dokszałci :bigsmile:.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.