Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja brałam castagnus i wiesiołek do owulacji. Naczytałam się przed zarówno dobrych jak i złych opini. Dziewczyny pisały ze w pierwszym cyklu zaszły wiec postanowilam spróbowac wychodzac z założenia ze ziola nie zaszkodza a moga pomóc... za pare dni zobacze czy to cos dało.... trzymajcie kciuki bo zaczynam juz wariowac powoli....
RoxyEwa, jestem świadoma tego o czym napisałaś. Jeśli chodzi o prolaktyne to mam podwyższona wiec Casagnus jak najbardziej się nada a jesli chodzi o śluz to prawie go nie mam wiec gorzej juz być nie może z nim. To, że biore Casagnus i Wiesiołek na własną ręke nie oznacza że nie ma przyczyn ich zarzywania.
RoxyEwa ma rację. Ja właśnie jestem przypadkiem tego co napisałaś. Postanowiłam spróbować na własną rękę i się narobiło. Wcześniej moje cykle oscylowały wokół 36 dni po Castaganusie nie miałam miesiączki wcale. Też myślałam, że zioła nie zaszkodzą i tu się pomyliłam. Żałuje tej decyzji. Dziewczyny namawiam do zrobienia badań przed braniem czegokolwiek. Mam nadzieję, że ginka mi pomoże wszystko wyregulować i wkrótce uda mi się zajść w ciążę.
esteban masz bardzo wysoka ta PRL...Tu Castaganus nie pomoze....Musisz isc do gina.
Dziewczyny a co mnie czeka jeśli mam za mało progesteronu? Wizyta u ginki dopiero po badaniach męża a chciałabym wiedzieć co w tej sytuacji.
Luteine mam, nawet trzy opakowania jeszcze od "starego" ginekologa niestety nie wiem kiedy ją brać.
Do przyspieszenia porodu?O tym nie slyszalam...hmmm...Mysle,ze podczas porodu podaja srodki farmakologiczne a nie ziolowe.
Mam mały torbiel na lewym jajniku :( Prawdopodobnie to było przyczyną nie zaciążenia do tej pory :( Przepisał mi jakieś silne leki i mam się nie starać o dzidzię w tym roku już .. :(
Na co ten antybiotyk ma zadziałać? Na torbiele? Bo antybiotyk nie pomaga zajść w ciążę - a odwrotnie! :(