Ja jeszcze nie wiem czy u nas będzie sie czym cieszyc.... Już 18dpo a testy wychodza sobie jak chcą... bladziochy i tyle wiec niestety boję się, że beta nie rośnie... i chociaz dostane wynik jutro to dopiero we wtorek powtarzam i chyba w środe bede miała wynik, porażka...
hihih roboty zaczeły sie od czwartku :D i do wtorku chyba potrfaja ...hihi ciesze sie bo pierwszy raz wyszedl mi pozytywny test owulacyjny :) a ja testuje koniec grudnia poczatek stycznia :)
ale musze wam powiedziec ze w pierwszym cyklu z clo mialam normalny sluz a teraz mam drugi cykl z clo i mam bardziej wodnisty i troche ciagnacy sie i od dzis zaczal mnie pobolewac troche krzyz :)
A u mnie ten śluz w środku ni to lepki ni kremowy...taki jakis rozrzedzony grudkowaty nie wiem o co kaman?chyba to nie za dobrze bo powinien byc lepki tak?
ja zaczelam robic testy od poniedzialku i na poczatku ta kreska byla ledwo widoczna ale z dnia na dzien wyrazniejsza w piatek juz byla o wiele bardziej wyrazna a dzis mam 2 grube krechy ja slyszalam ze napewno ciazowy falszuje do 12 dni od podania ...
Kandy - na pewno Cie boli , bo cos tam pieknego sie dzieje :) mnie juz podbrzusze 5 dni boli - siagnie, jak przed @, od wczoraj bardziej intensywnie.. bol pojawia sie i znika.. i tak w kolo.. to dopiero lipa jest..
Dzień doberek:-) jeszcze ja jestem niestety do listy dopisana:-) mnie po paru dniach bolu brzucha jajnikow rozpoczal sie chyba powoli okres, nie wiem czy liczyc to jako 1-wszy dc gdy zaczyna sie po poludniu? i zaczynam walke od nowa, mam nadzieje ze z ovitrelle w koncu bede miec owu, ale i tak nie mam wielkich nadziei juz po takim czasie, najpierw musze isc po recepte na ovitrelle:-) Madziu i cała reszta, trzymam mocno kciuki za Was:-) ja mam dzis chyba dołka:-)
Hej korda fajny pomysł z tą listą. Ja dziś nie mam czasu, bo obowiązki małżeńskie :-) a potem wizyta u znajomych. Teraz też tylko na chwilkę. Cały dzień mnie dziś kłuł ten jajnik, mam nadzieję ,że pęcherzyk w końcu pękł. Do jutra Miłego wieczorku wszystkim.
Jak mija dzionek ?? My dzis bylismy z mezem pol dnia na plazy, spacerowalismy, poszlismy na obiad, podziwialismy zachod slonca Fajowo byla, fajna niedziela :)