tego nie wie nikt ;-) Podobno jak sir brzuchatej dotknie to mozna sie zarazic.Mojego szwagra zona twierdzi ze ma kolyske po ktorej sie zachodzi.Jej kolezanka kupila ja. na car boocie zaszla ,dala szwagra zonie i ta tez zaszla.Ale jakos ciezko wierzyc w takie pierdoly
Ja mam w pracy duzo ciezarnych dotykam je non stop I nic:/ jak Marta byla w ciazy to ciagle dotykalam jej brzucha zeby poczuc jak kopie czy sie rusza..no I tez nic:( na mnie fluidki dotykowe nie dzialaja:/ potrzebne e-fluidki:)
ale to nie tak specjalnie ,tylko porzy okazji jak kobita mówi "dotknij dotknij bo kopie" :P Ogólnie dotykanie takiego brzucha mnie trochę przeraża .Nie wiem jak u Was ,ale mnie na przykład odsłonięte brzuchy trochę odrażają.Idzie panna bebzoch na wierzchu ,a bluzka za pępek i ciążkowy i normalny .Dla mnie to tak jakby z gołą d**ą paradowała Nie wiem też co w tym momencie ma do przekazania taka babka reszcie światu :D
Ostatnio mi koleżanka opowiadała ,że u pani Drzyzgi w programie kobiety zachodziły w ciąże ,bo siadały na kamieniu.Nie wiem dokładnie o co tam chodziło ,ale nie wierze właśnie w takie dotykanie,pozyczanie czegoś od ciężarnej itp
Mnie też takie brzuchy zniesmaczają. Jakoś mi się to nie widzi. Odsłonięte brzuchy dawno z mody wyszły Podobno należy posiedzieć na krzesełku ciężarnej Głupoty takie
Ja nawet nie mam w swoim otoczeniu żadnej by spróbować czarnej magii :D Mogę ewentualnie podotykać babki na plaży, bo ostatnio widzę sporo ciężarówek ale chyba nie byłoby to za dobrze odebrane :D:D
A ja jakieś takie mam wrażenie, że w ostatnich miesiącach mniej tych ciąż. Zimną w moim bardzo dużym miejscu pracy mnóstwo było ciężarówek. Teraz żadnej nie widziałam. Wychodzi na to, że wiosną zamiast w domu dzieci robić ludzie chodzą na spacery
No paradowanie z gołym brzuchem nie jest fajne, ja to nawet nie lubiłam jak ktoś mnie macał po brzuchu albo miał taki zamiar :P ja zawsze chcialam urodzić na wiosnę. Jedno mam z lutego a teraz czekam, może majowe :)
Raz że nie fajne a dwa że nie wiem czy takie zdrowe jak babki leżą w kostiumach dwuczęściowych na słońcu :/ A już mnie szlag jasny trafia jak puszczają gołe dzieci na plażę WRRR
Ja tam się nigdy nie rzucałam na cudze brzuchy. Nie proszona nie macam ;) Nie za bardzo rozumiem dlaczego ludzie uważają, że ciążowy brzuch to można macać każdej kobiecie a nie ciążowy to nie. Jak nam się uda, hefalumpiku, w najbliższych paru miesiącach to urodzimy na wiosnę lub lato.
Hey dziewczyny jestem tutaj pierwszy raz :) jestem starajaca sie :D 8 dluigich miesiecy - przynajmniej dla mnie dlugich, chcialam tylko sobie z kims porozmawiac o moich problemachm z kims kto zrozumie i nie bedzie oceniac tak jak to w realu jest, pozdrawiam :)
Jedźcie jedźcie niech się coś w końcu zacznie dziać u nas :D A ja popatrzę na ciężarne, może też to coś da :D
Mojej przyjaciółki znajoma dostała w prezencie takie kolczyki bociany i od razu zaszła! :D
Treść doklejona: 29.08.12 12:16 sarciq szkoda ze masz nieudostępniony wykresik, bo jakoś tam się swobodniej gada :) Ja teraz wybywam na godzinkę (na połów ciężarówek), trzymajcie się dzielnie i do potem!
Ja nie mam wykresu zadnego bo mialam konto na fertility friend i tam mam wszystkie wykresy,a w zeszlym miesiacu to juz w ogole sie poddalam i nie mierzylam tempki ani nic...sorki, ale pytajcie o wszystko :D
sarciq witaj w starajacych sie:) tu sie wspieramy i pomagamy sobie nawzajem:) choc sa tutaj i takie co oceniaja nie znajac cie itp. ale mam nadzieje ze na takie nie trafisz:) wiemy ze 8 miesiecy to dla niektorych krotko ale nam to juz baaardzo dlugo i bywa to meczace:/ alimama musimy cos wziac zeby spakowac te kamienie- wiem ze sa 2 takie "magiczne" wiec musimy chyba chlopow wziac ze soba:)
A rozmawiacie o tych cudownych kamieniach, co w rozmowachw toku o nich mowili i pasku swietym :D wy to przynajmniej macie szanse sie w to miejsce udac, ja nie bo nie mieszkam Pl ;)
czytając te ostatnie wpisy uśmiałam się tak że oplułam monitor, hefalumpik mi już przesłałaś na pewno pozytywną energię :)) sarciq ja już ponad rok się staram ostatnio też jakoś mi się nawet nie chciało mierzyć, także ubiegły miesiąc odpuściłam pomiary a w tym to i tak nic nie wiadomo bo przez cały czas byłam chora i szczerze mówiąc nawet nie wiem kiedy miałam owu :)
No bardzo dlugo, prawie ze jak wiecznosc ;) a najgorsze jest to ze chyba jestem na poczatku drogi, mam nadzieje ze nie do nikad
Treść doklejona: 29.08.12 12:25 Meaya, ja przestalam mierzyc juz w czerwcu bo bylam zrezygnowana, myslalammze to moja psychika dziala i ze moze jak przestane myslec to cos z tego bedzie, ale nie...wiec zaczynam walke od nowa.
poziomka jeśli się bierze ze sobą chłopa to może na tym kamieniu z tym chłopem i stąd ta ciąża u nich ? Może to nie kamień jest sprawcą całego zamieszania
ja w czerwcu byłam na histeroskopii, to lekarze którzy mnie przyjmowali byli wręcz oburzeni co ja tu robię, przecież staram się dopiero kilka miesięcy, a poza tym mam już dziecko , ble
Alimama, bo chciałam mieć dzieci z różnicą wieku 2 lat :)) i myślałam że to będzie takie łatwe, lekkie i przyjemne jak za pierwszym razem. A teraz sobie mówię, mogłam zacząć od razu po porodzie hehe
Treść doklejona: 29.08.12 12:31 sarciq ja nie - pojechałam w Bieszczady i przyjechałam z dzidzią, za drugim razem niestety już ta opcja się nie sprawdziła :)
Zaskoczenie to nie było, to było starannie zaplanowane...i wyszło :)) sarciq ja myslę że nie ma na co czekać i zakładaj wykres tutaj i bierz się za pomiary :)