Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kolosalna różnica. Po co ja głupia mierzyłam w buzi jak to tak bardzo bez sensu

wiem ze nie ma co sie zalamywac, bo kobiety w roznym czasie zachodza w ciaze a stres i uporczywe myslenie tylko pogarsz sytuacje ale takie rady to nie dla mnie.mysle ze wiekszosc z was rozumie o co mi chodzi.juz mam dosyc wysluchiwania tych wszystkich "dobrych'' rad. nie da sie tak po prostu wyizolowac od tych prawie ze natretnych mysli o dziecku.do tego dochodza tez te wszystkie matki z wozkami i sklepy z odzieza niemowleca...coraz bardziej mnie to przytlacza.mam juz 31 lat i mysle ze najwyzsza pora.czytam rozne fora,porady fachowcow,obliczm dni plodne i bez rezultatu. nie umiem sobie z tym poradzic...lekarz mowia ze 5 miesiecy to jeszcze nie pora na panike,ale ja nie chce czekac w nieskonczonosc bo moj zegar tyka. czy ja panikuje?czy wy tez tak macie?jak sobie z tym radzicie?pomooooocyyyyy!

Wyżalała się,że nikt jej nie rozumie ,że nie wiedzą jak to jest.2 tyg później napisała ,że jest 4 tyg w ciąży.Mówię do Niej " ale Ci zazdroszczę " a Ona nagle z tekstami ,że ja muszę wyluzować ,odpuścić ,że Ona przestała myśleć i zaszła ..Hahaha nie wiedziałam czy mam się śmiać,czy płakać..Nagle okazało się że ona była wyluzowana 
Teraz jedno nie ma roku a z drugim jest chyba w 5 miesiącu ;)
Mi udało się nie myśleć może przez pierwsze dwa-trzy miesiące starań (oczywiście nie teraz tylko z tej pierwszej tury).
Wiecie po 3 latach i prawie 30 testach (bo kiedys nigdy nie mogłam wytrzymać i robiłam testy przed spodziewaną miesiączką) to już się boję i chyba nie wierzę.