Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeFeb 22nd 2013
     permalink
    doti28 - z tego co wiem to przezroczysta wydzielina lekko różowawa pojawia sie w momencie zagniezdzenia zarodka ... hmmm ,najlepiej udaj sie do ginekologa ,choc jak to wczesna ciaza to nie kazdy zauwazy
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    no chyba że śluz zmieni mi sie na płodny to bede wiedziała co robić :D
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    a owulacja jak najbardziej mogla sie przesunac przez stres

Treść doklejona: 22.02.13 22:08
    a jak traz doti28 ze sluzem jest ??
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    Nera86 ja to wiem ale dlaczego testy sa negatywne?? ja wiem że jeszcze nawet dwa tygodnie nie mineło od mojego przedostatniego współżycia ....
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    podaj mi jeszcze raz date ostatniej miesiaczki
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    teraz śluz jest białawy czasami biały ale nieprzezroczysty jest go tak średnio czasem mniej i jest lepki

Treść doklejona: 22.02.13 22:10
    14 styczen
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    juz wiem 14 styczen

Treść doklejona: 22.02.13 22:14
    doti -za dwa dni zrob test ,wychodzi mi ,ze ok 9lutego mialas owulacje ale to kochanie tylko moje wyliczenia , gdybys zaszla w ciaze to niby dziecko mialo by teraz 1 tydzien i 6 dni ,ale - podkreslam - stres wiele robi ,psychika tez (raz sama sobie przesunelam okres ze stresu)

Treść doklejona: 22.02.13 22:15
    jesli za dwa dni wyjdzie 1 kreseczka to udaj sie do ginekologa-wizyta napewno nie zaszkodzi ,takie jest moje zdanie :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    postanowiłam zrobić sobie testa dopiero przed wizyta u pani ginekolog czyli 26 to bedzie 15 dzień jak nie mam @
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeFeb 22nd 2013 zmieniony
     permalink
    rozumiem ,ja bym zrobila 24 lutego bo wtedy byloby 5 dni od zagniezdzenia a wiec moze by cos wykazalo ale trzymamy sie Twojego terminarza kochana :thumbup: stres u mojej przyjaciolki wywolal 3miesieczny zanik okresu ,mniejmy nadzieje,ze tu rozchodzi sie o ladny plusik :wink:

Treść doklejona: 22.02.13 22:24
    uciekam spac kochane ,kolorowych senkow :grouphug::grouphug::grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    No ja też spadam jutro zajrzę wieczorkiem do was :D :wink:
    --
    •  
      CommentAuthoragrafka123
     permalink
    dziękuje za informacje mam też rozpulchniona właśnie i takie uczucie jak by mnie cislo coś w środku że ciągle chodziłam sikac ale to może z tego zimna nie wiem .. ją nadal nie mam.. piersi mam trochę powiększone bolą ale przy dotykaniu niro wiem o boję się nakrecac .. nie chce iść na bete jeszcze bo szkoda mi ciągle kasy na to wszystko poczekamy do następnego tygodnia może.. okres jak będzie miał nie przyjść to nie przyjdzie uważam
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Kiedyś kobiety spokojniej do tego podchodziły, nie było testów, usg, nie wiem jak było z dostępnością bety.
    Po prostu nie dostawały okresu, za jakiś czas do gina, który wymacał dno macicy i tak się kulało, a teraz?
    -- [*]
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    A teraz nistety problemy z zaciazeniem ma coraz wiecej par i staje sie to pomalu choroba cywilizacyjna.....

Ale w sumie to masz Blanka troche racji....rozbawil mnie troszke pomysl domowego usg :wink:
    --
  1.  permalink
    Witam weekendowo :swingin:
    Mało mnie tu ostatnio bo postanowiłam, ze ten cykl bedzie na luzie, bez nakręcenia sie :rolling: chociaż cieżko mi nie zajrzeć do was :grouphug:
    Ab gratulacje :kissing: fluidkuj nam :bigsmile:
    Witam wszystkie nowe staraczki :flowers: i życzę wszystkim miłego weekendu :kiss:
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
    • CommentTimeFeb 23rd 2013
     permalink
    dokladnie kiedyś kobiety inaczej podvhodzily ja mam w nocy od dwuch dni jakby bolala mnie macica to nie jest żaden wielki ból ale odnoszę wrażenie jakbym ja czuła w dzien prawie niezauwazalny bo wiecej sie ruszam no ale wszystko sie okarze we wtorek .
    --
  2.  permalink
    Witajcie dziewczyny,

U mnie dziś spadek temp.:(((((bu......pewnie @niebawem przyjdzie:((((((((((((
    • CommentAuthorDorota875
     permalink
    Dzień dobry :) u mnie temp taka sama jak wczoraj ale to dopiero drugi dzień jak mierze :) mnie mąż namawia zebym zrobila test :) bardziej niecierpliwy niz ja :) ale nie dam sie chyba zwariowac :)
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    no ja sobie nigdy tempki nie mierzylam bo ja nawet niemam temperatury właściwej albo mam dupny termometr ale chyba musze zacząć...;)):confused:
    --
    •  
      CommentAuthorczigra
     permalink
    agrafka, kiedy testujesz, bo zapomniałam??? Mocno trzymam kciuki:wink:

ja dzisiaj do lekarza prywatnie, operował moją przyjaciółkę na endometriozę, mam nadzieję ze w końcu dowiem się co mi jest i ktoś ustali jakiś plan:sad:
    --
    •  
      CommentAuthoragrafka123
     permalink
    wcześniej testowalam przed terminem i wyszedł plus drugi test minus na bete idę wnast tyg daje sobie jeszcze czas:-)
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    AGRAFKA z testami różnie to bywa ....
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Dzien dobry kochane :grouphug: trzymam kciukasy za testujace i za te bliziutenko owulacji :peace:

Ja wczoraj zrobilam sobie melodramatowy wierczor kinowy no i oczywiscie peklam :cry: goraco polecam

http://www.youtube.com/watch?v=P7u_nzfARdw
    --
  3.  permalink
    Ja jak narazie miesiączki brak ;) i oby tak zostało, w poniedziałek beta :bigsmile:
    A jeszcze mam pytanie, czy picie alkoholu wpływa jakośna przesunięcie się owulacji i msc?
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeFeb 23rd 2013 zmieniony
     permalink
    Misiaczka3040 wiem,ze na temperature u mnie wplywa ale czy na owulacje ,dziewczyny jak sie pojawia to napewno odpowiedza ,niektore staraja sie naprawde dlugo :neutral:

Treść doklejona: 23.02.13 10:13
    na okres alkohol nigdy u mnie nie wplywal ,mam nadzieje ,ze tak pozostanie juz na dlugiee 9 miesiecy :wink::thumbup:
    --
  4.  permalink
    Ja w tym miesiącu tylko piwko czasem i lampkę wina od czasu do czasu, no ale jednak zaczęło mnie to zastanawiać :smile:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    mysle Misiaczka ,ze raczej nie powiwnno ale reki sobie uciac nie dam ,jak tylko dziewczyny sie pojawia napewno odpowiedz sie znajdzie :wink:
    --
  5.  permalink
    Mam nadzieję :wink:
    Bo miesiączki jak narazie brak, szukam jakiejś przyczyny czemu mi się spóźnia.
    Albo to będzie plusik, chociaż szczerze w to zaczynam wątpić, albo zwyczajnie i owulacja się przesunęła hmmmm....
    sama nie wiem:confused:
    W poniedziałek zrobię rano test, jak nic nie wyjdzie to pójdę na betę chyba dopiero.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    w poniedzialek zrob sikanca , i zobaczymy ,tylko pamietaj by odczytac wynik zgodnie z czasem na opakowaniu (ja zerknelam po paru sekundach a tam jedna i rzucilam go na polke, dobrze ze poszlam po niego by go wyrzucic bo pojawila sie bladziocha a wcale nie wiedzialabym ze w ciazy jestem:bigsmile:
    --
  6.  permalink
    Hehehe wiem wiem Nera, jak zaszłam w poprzednią ciążę to robiłam dwa testy.
    Tylko wtedy to nie planowaliśmy z chłopakiem :smile: i jak ponad tydz mi się okres spóźniał albo i nawet
    dłużej to dopiero test zrobiłam, wtedy to już były dwie wyraźne krechy :wink::wink:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Misiaczka -bo nieplanowane szybciej przychodza :tooth: moja pierwsza tez nie planowana ,druga zas poczeta w dzien rozmowy o planowaniu hehe takze blyskawiczne spelnienie marzenia :thumbup: a teraz trzecia ciaza to dla mnie zalamka byla ,przede wszystkim dlatego ,ze mam nowego partnera i najgorsze mysli przychodzily -jak to mozliwe ,ze z poprzednimi zaszlam za pierwszym razem a tu juz pol roku codziennego i nic ,myslalm juz ze jest bezplodny ,i nawet w nerwach to wykrzyczalam :sad: straszna presje na ciaze mialam ,zaszlam dwa tygodnie od wyluzowania
    --
  7.  permalink
    Hehe dziwne to jest ale coś w tym jest... Jak na siłę się próbuje zajść to nici z tego, a jak człowiek wyluzuje, odpuści to wtedy bach! :surprised:
    Moja koleżanka starała się z mężem od ponad dwóch lat, w końcu odpuścili, po jakiejś imprezie przyszli pijani trochę, kochali się i bach udało się :wink:
    Dziwne to jest ale duuuuużo w tym prawdy:smile:
  8.  permalink
    co do luzowania i zachodzenia w ciąże, że się przyłączę do rozmowy jeśli mogę:)
    To u nas było podobnie. My zrobiliśmy badania nasienia, wyniki wyszły tragiczne, załamałam się, miesiąc później zaszłam w ciążę.
    Straciłam ją w 9 tygodniu (obumarła w 6).
    Po stracie wyjechałam za granicę na kilka miesięcy sama bez męża, wróciłam, zaczęłam pracę, nie planowałam dzieci, byłam na milion procent nastawiona na adopcję, zaczęliśmy gruntowny remont mieszkania w trakcie którego zaszłam w ciążę...odpuściłam całkowicie, a wręcz podobało mi się życie bez ciśnienia na dziecko.
    i teraz noszę pod sercem syna.

Trudno wyluzować, mi po wielu miesiącach się udało. Życzę wam dziewczyny tego samego
    :bigsmile:
    -- [/url[/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Misiaczka3040 -a moja ciocia ?? z 5 lat staran ,wyniki -bezplodna ,odpuscili ,wyjechali na wczasy ,wrocili i bach-zaszla ,normalnie byli w szoku

Treść doklejona: 23.02.13 11:39
    anairda1986 - trudni wyluzowac ale za to jak to sie oplaca :wink: wiem po sobie :boogie:
    --
  9.  permalink
    Teraz jak się nie uda, chyba i ja odpuszczę :smile: Nie ma sensu się denerwować i katować myślami, dlaczego się nie udaję :wink:
    Ale jeżeli taka miła niespodzianka mi się przytrafi jak Wam to będę przeszczęśliwa :jumping:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Misiaczka3040 my wkoncu uswiadomilismy sobie ,ze pojawi sie jak przyjdzie czas ,ze nie bedziemy na rzesach stawac-fakt nie bedziemy sie zabezpieczac ale i nie bedziemy na gwalt sie kochac tylko wtedy gdy mamy oboje ochote no i BINGOOOOOOOOOOO
    :cheer::cheer::cheer:
    --
  10.  permalink
    Ja właściwie nigdy nie kochałam się z chłopakiem z myślą "Musimy bo może akurat się dzisiaj uda", zawsze robimy to jeśli
    tylko mamy na to ochotę więc może z czasem się uda.
    Pragnę dzidzi ale nigdy nie robiłam niczego na siłę, więc może los będzie na tyle przyjazny, że już
    niedługo zobaczymy piękne dwie kreseczki :rolling:
    Oby!:thumbup:
    I wszystkim staraczkom tego życzę :grouphug:

Treść doklejona: 23.02.13 11:59
    A jak narazie to nie mam @ więc wszystko się może zdarzyć:wink:
    Poinformuję was napewno o poniedziałkowym wyniku! :bigsmile:
    Chyba, że odwiedzi mnie ta paskuda - @ ! :wink:
    Oby niet! :wink::wink:
    • CommentAuthorMagdzikk10
     permalink
    Mi np trudno jest sie wyluzować, bo musiałam byc codziennie świadoma w którym dniu cyklu jestem, od którego jedną tabletkę wziąć kiedy drugą , kiedy następną, kiedy do lekarza mam iść żeby nie przegapić, stres przed badaniem co to będzie, i tak co miesiąc dzień w dzień.... jeszcze wiadomość o operacji.... no szok po prostu.... ale po operacji myślałam bardziej o tym żeby jakoś nie uszkodzić tych szwów czy żeby nic się nie stało, a może za wcześniej.... no i pęcherzyk pękł, co dalej czas pokaże :) próbuje nie myśleć o tym.... więc dziś wielkie sprzątanie w mieszkaniu, a potem wsiadam w auto i jadę gdzieś sobie :P
  11.  permalink
    A Tobie Anairda1986 i Nera86 życzę zdrowiutenikich i ślicznych maluszków.
    I żeby cała ciąża przebiegała miło i przyjemnie :flowers:
    :clap::clap:
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    niby mowia że po BOŻEMU jest trudniej cos w tym jest bo z corka dwa razy i wiedziakam ze jestem sikaniec test był tylko potwierdzeniem tego faktu!! a teraz......niewiem co sie dzieje okresu niemam juz 12 dni ...a na testy boję sie patrzeć
    --
  12.  permalink
    Magdzikk10 wyluzuj, zajdź do sklepu, kup jakieś fajne buty albo co kolwiek :wink:
    Kup dobre winko, dajcie sobie na luz i może się uda :thumbup:
    Trzymam kciuki! :grouphug:

Treść doklejona: 23.02.13 12:05
    doti28 jak zrobisz teścik, albo pójdziesz na betę to będziesz wiedziała :smile:
    Lepiej jest wiedzieć niż nie wiedzieć :wink::wink:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Misiaczka3040 mam nadzieje ,ze bedzie zdrowe :whorship:

czekam na wasze sikance jakbym normalnie sama miala robic :boogie: kibicuje Wam mega mocno -ta lista musi zniknac cala :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    MISIACZKA 3040 ja robilqm juz 3 wszystkie negatywne wolalabym dostac @ wiedzialabym na czym stoję a tak...teraz jakbym 11 lutego miala @ to teraz wypadalaby mi owulacja a tu powiem tak z obserwacjii sluzu nic niewidze zeby byla ...

Treść doklejona: 23.02.13 13:13
    nabijam sie bo wczesniej zabezpieczalismy się wiec sie niemartwilam a teraz kak wytrysk do srodka jest to dostał szoku czy jaki czort..... :))
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Ja wczoraj byłam u gina mam pęcherzyk w prawym jajniku wielkości 15 mm
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    sucharekk - trzymam kciuki :)

a ja nie wiem nic, jaka temp, jaka szyjka... nie wiem nic...
    o! i mi z tym dobrze:P
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    sucharek trzymam też kciuki :)) gienia83 zazdroszczę ci tej niewiedzy właśnie mialam stan przedzawalowy dzieciok zgubil mi obraczke ktora lezala wysoko na komodzie a ta sciagla i szukaj wiatru w polu....ale znalazlam serce w gardle mialam...
    --
    • CommentAuthorMagdzikk10
    • CommentTimeFeb 23rd 2013 zmieniony
     permalink
    Sucharek gratulację :) teraz czekać aż ładnie pęknie:) ja też miałam w prawym jajniku 17 mm :)
    •  
      CommentAuthorstokosia87
     permalink
    Witam wszystkie nowe koleżanki :)
    Ab -GRATULUJE !!!!
    Misiaczka - 3mam mocno kciuki...

Ja mam dziś dziwny ból podbrzusza i mdłości i jakos temp skoczyła ;/
    --
    • CommentAuthormarcia24
     permalink
    Witam, dziewczyny możecie zajrzeć na mój wykres? test robiony dwa dni po terminie negatywny, dziś brzuch boli jak na okres, dalej cisza, przepraszam za kategorie ale wiem, że tu najszybciej dostane odpowiedź, pozdrowienia i gratulacje dla plusikowych
    • CommentAuthorab1986
     permalink
    Kochane dziękuję za wsparcie i gratulacje..... Trzymam za was kciukasyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uda się wystarczy w to wierzyć iiiiiiiiiiiiiiiiii nieoszczędzać mężów ;))))))) Buziale
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    marcia24 odpowiedziałam Ci już pod wykresem,a powiedz mi jakim cudem możesz być w ciąży jak masz stosunki z zabezpieczeniem?:shocked:chyba że źle zaznaczyłaś:shocked:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.