Pauluś- synek poprostu cudowny! tylko pozazdrościć (w pozytywnym sensie oczywiście ) Dziewczynki- po chwilowej nieobecności uzupełniłam komentarze pod wykresami
Witam dziewczyny wpadłam -poczytałam i zmykam ! Uzupełniłam wykresik bo niektóre się domagały
Kochaniutkie te które nie maja humorków i przyszła @- głowa do góry !!!! nie załamywać się - będzie GIT !!!!!!
JA WYLUZOWAŁAM....CO MA BYĆ TO BEDZIE ! W piątek do gina- zrobię sobie badanka...bo wstyd- nie byłam wieki;-) powinnam dostać porządnego klapsa!
Zrobię sobie wszystko zasięgnę porady- ten 4 cykl odpuszczam- bo wizyta jest w dzień prawdopodobnej owulacji- więc nici z seksiku...a męża też nie będzie -a bez niego nie da rady
no proszę - jedna taka se tu wskoczyła (agna), nadzieję i beztroskę rozsiała i mykneła... i tyle jej było... ma dobrze, bo ja się od kompa oderwać nie mogę
Magg zdjecie przedewszytskim powinno byc gdzies na internecie :) jezeli jest to sprawa jest prosta :) poprostu wpisujesz < img src="tu wklejasz ten link ze zdjeciem" i zakanczasz to o tym znaczkiem > oczywiscie bez spacji na samym poczatku po tym< znaczku :)i musisz miec jeszcze zaznaczone pod komentarzami html
czesc kobitki, ale sie rozpisałyście u mnie @ rozkrecila sie na dobre i umieram z bólu ten cykl sobie odpuszczam z tempkami i obserwacjami, trza wyluzowac na spokojnie dokoncze reszte badan i zobaczymy co powie pozniej ginek.
musicie się tam zarestrować tak jak tu, dostaniecie potwierdzenie mailem, (pamietac hasło i nick)
gdy dostaniecie maila musicie wejsc na link przysłany przez photo i zalogować i wstawić tam np zdjecia , nastepnie jak wstwicie juz do swojego albumu jakies tam zdjecia to należ kliknąć na link pod zjeciem i go tu skopiować
a umnie byl dzis brak pradu ale rachunki mam zaplacone buhahah za to sie napracowalam w ogrodzie grabienie lisci jeju rece mi oddpadaja wrrrr ale pizdzzzzzzzzzzziiii nie milosiernie na dworze pozdrawiam i do jutra :)
Dziękuję kochane za tyle komplementów Dla matki zawsze jej dziecko jest śliczne, a jeśli Wy mówicie, że też tak uważacie to strasznie mi miło. Kochane jesteście
tam wybieram w "przeglądaj" zdjęcie które chcę wkleić, zaznaczam Resize i od razu mam zmniejszoną fotkę na forum i klikam "Host it". Potem tylko kopiuję ostatni link "Direct link to image" i wstawiam pomiędzy nawiasy [ img ] a [ / img ] tylko bez żadnych odstępów. Zaznaczony mam BBCode, w Html-u kod musi się zaczynać od <a href....
Roska ja bym chciała pograbić listki przed swoim domkiem, a mieszkam w mieszkaniu w bloku. Ble...
Asiu ale nie znikaj z forum. Wyluzowanko "tak", rozstanie z nami "Nie"!
Idę pobuszować po Waszych wykresach póki mąż w kąpieli.
Witam was dziewczynki ponownie. Po wizycie u gina jestem podłamana. Nadal nie wiem oczywiście czy jestem w ciąży, ale za to wiem, że mam zapalenie pochwy i dostałam recepte na clotrimazol, na którym wyczytałam, że nie wolno stosować w I trymestrze ciąży. Znacie kogoś kto stosował te tabletki we wczesnej ciąży?
mówiłam, ale ta baba się zachowywała jakby potencjalna ciąża i tak nie miała szans przy takim zapaleniu, albo to moje subiektywne (czyt. przewrażliwione) odczucie.
Baby z tego co wiem, a ekspertem nie jest to są różne odmiany tzw. zapalenia, bo różne bakterie i grzyby są przyczynami. Ja nie miałam żadnych objawów dopóki nie zaczęłam badać szyjki macicy i zobaczyłam na palcu białe grudki.
to już i tak się nic nie stanie jeżeli poczekasz do @ lub pozytywnego testu ciążowego.Poczekaj z tymi tabletkami, do czasu aż sprawa się wyjaśni. Teraz nie ryzykuj, tym bardziej, że nie wolno przyjmować tego leku w pierwszym trymestrze. Najszybszym i najdokładniejszym wyjściem będzie beta.
Jak będzie stwierdzona ciąża to idź z wynikiem badania do ginekologa(weź też koniecznie wynik z posiewu-bakteriologię). Proponuję zmianę ginka, jeżeli ta pani nie interesuje się możliwością zaistnienia ciąży i daje leki, których we wczesnej ciąży brać nie wolno.
Tadi - dziewczyny mają racje , zrób bete , jak wybik będzie wskazywał na ciąże , to zmień ginka i idź do innego , a zapalenia pochwy często zdarząją sie we wczesnej ciaży , poniewaź organizm jest troszkę osłabiony zmianami które zachodzą , i napewno sa na to jakies leki które mozna brać w I trymestrze ciaży.
czesc dziewczyny , musze Was bardzo przeprosić , narobiłą Wami sobie nadzieji , a wygląda że ten cykl to bedzie najwieksza klapa w moim życiu . Niestety tempka znowu spadła . Tak wiec , nie pozostaje mi nic innego jak Wam kibicować , Kfiatuszku , Tadinda , Magg , Jemma - jak sie dzisiaj czujecie ? Całuski dla Wszystkich , jestescie wspaniałe. Dziekuje że jesteście.