mona ja tak dumam nad tym poniedziałkiem, nie wiem juz sama co robic zrobie sikany jak wyjdzie na minus to jeszcze moge sie łudzic jak zrobię bete to od razu bede wiedział na czym stoje, im blizej spodziewanego terminu @ tym gorzej ze mna
Reniaczku zaznacz rozciągliwy, zaznacza się najbardziej płodny typ jaki zaobserwowało się w ciągu całego dnia nawet jeśli powtórzył się tylko jeden raz. Witaj wśród staraczek! Udostępniasz wykresik? Jeśli tak to na pewno Dziewczyny Ci pomogą w interpretacji. To są złote kobiety. Na prawdę!
Hoga pod moim wykresem są same wojskowe komentarze hi, hi
tak udestępniam jako Reniaczek27, zapraszam!!!! ale tam jak narazie nie jest za dużo namazgrane bo od 7 do 12 @ , potem jakieś małe zapalenie z czopkami więc zaczęłam kika dni temu.
cześć dziewczynki! Wróciłam cała i zdrowa po wycieczce z chmarą 7-latków! Istne szaleństwo! Drzemka zaliczona.... obudziła mnie chęć na czekoladę Jeszcze tylko zebranie w szkole i będę wolna!
A ja wroce do rocznic Poznalam sie z mezem 20 grudnia 1996r a slub bralismy 22 sierpnia 1998r. Corcia przyszla na swiat w grudniu 1999r. Magga skad ty tyle siedmiolatkow nabralas .? jestes nauczycielka?
My z M poznaliśmy się 18 listopada 1994, cywilny wzieliśmy 28 grudnia1996 a Franek urodził się we wrześniu 1999 jeżeli chodzi o rocznice. W tym roku mamy 10 -- uf
Aniasz mój obecnie jest 30 (po dokladnych obliczeniach), jak sobie radzę.... cóż od@ do@ i dól- tak było, obecnie stwierdziłam że spróbuję wszystkiego bo naturalnie to nam się chyba nie uda, oczywiście do momentu wyczerpania funduszy, noi oczywiście wielkie wsparcie forumowiczek
dziewczyny , a ja umyłam dwa okna , zrobiłam zaległe pranie ręczne ( w koncu , bo się nazbierało ) i powiem Wam że czuje sie paskudnie , sama nie wiem jak to określić , po prostu do d...y. No i w dodatku jescze mnie to podbrzusze nadal pobolewa.
mona musimy wytrzymać - choć czasem szał mnie już taki ogarnia - ale strasznie walczę, aby nie zgłupieć ... Właśnie dziwny jest dla mnie ten ból podbrzusza ... raz jest raz znika i sama nie wiem co myśleć ...
ja nie mam nospy , chyba zachacze o apteke , jak wyjde z Misiaką na spacer . Magg - słonik był lepszy ,i słoniki szczescie przynoszą , a kto ci go ukradł.