kurcze dziewczyny , znowu mam uczucie gorąca , a zawsze tak mam przed @ - chyba nici z tego . Ta tempka to bedzie Luteina. zastanawiam sie nad zrobieniem jutro bety . jak myślicie? Dzisiaj na razie bóla brzuszka juz nie mam , ale wzrósł ból piersi.
witam wszystkie dziewczyny jestem nowa wiec wypada sie przywitac i cos o sobie napisac wiec...staram sie z mezem o dzidzie od kwietnia tego roku to juz 7 miesiecy albo dopiero 7 miesiecyale niestety narazie nie widac efektow a przy okazji gratulacje dla zafasolkowanych i mam jedno pytanie jak sie w pisac do tej tabeli?
Nie mam pojęcia kfiatuszku skąd Wiki, witam w niedzielkę , faktycznie spokojnie tu dzisiaj tylko dwie strony do odrobienia, pozdrawiam serdecznie nowe staraczki
Witam wszystkich - oj faktycznie cisza po imprezce
tak podczytuję i zaczynam miec obawy - strasznie dużo dziewczyn stara się już któryś tam cykl i NIC
i to nie tylko tu na forum ale i na innych co to ma znaczyć???? aż się trochę boję , zastanawiam się co może być przyczyną, ja na razie celowo odpuszczm sobie i uważam - ale jestem pełna obaw .....
witam dziewczynki, z wieczora ja tylko na chwilke,każda mimo podobnie przebiegających cykli jest inna , ma inne uwarunkowania zarówno, fizyczne jak i psychiczne do tego podłoże genetyczne,mieszkamy w zróznicowanym otoczeniu, wszystko to różnie wpływa na nasza fizjologie a co za tym idzie i na zajście w ciążę, ja po becie teraz czekam tylko na @ , ale piersi mnie tak bola a szczególnie sam przod , że najlepiej to bym je ściągnęła a załozyła spowrotem juz po @, pojawia sie tez rózowy sluz ale taki lekko rózowy a z tego co zauważyłam to szyjke mam nadal twardą i zamknietą,(Bynajmniej tak mi sie wydaje)
A tak wogóle yo chciałabym uzbierac zaskórniaczków by nie martwić się zkąd nawózek inne pierdołki no i troszkę popracować legalnie bo miałam sporą przerwe
ybko czytając twoje obawy przypomina mi sie jedna ze znajomych.. tez odkłądała staranka ze względów osobistych... pisała z nami na forum pare miesięcy..i widząc jak nam się nie udaje miała takie same obawy jak Ty... ale wyobraź sobie jej za pierwszym razem sie udało.. czego i Tobie życzę :)
JEny dziewczyny straszne brzuchol boli i nie słabnie w sile cos czuje ze dostane jutro @ ?? ale czy to mozliwe zeby cykl tak sie poprzestawial mi przez te obserwacje ?? ostatnioo dostalam 2 dni szybciej ale 5 dni to juz przesada ?? moze ktoras co mi poradzi co zrobic zeby znowu wrocily mi cykle ktore mialam jak w zegarku co 28-29 dni :) jeju a nadodatek mam straszne mdlosci i wstertna ZGAGE :(
hej dziewczyny , dzisiaj wieczorem wyjeżdzam , nie wiem o której bedziemy na miejscu . Ale podróż potrwa przez nocke , więc jak uda mi sie , to zmierze tempke po 3 gdzinach snów na miejscu . Niestety nie wiem też jak z dostępem do kompa. Podjęliśmy z MM decyzje , test zrobie sikany w środe - jak zalecał lekarz. Niestety MM zaczyna sie troszke napalać myślą o dzidziusia , a ja sie nadal boję , bo nie czuję się że to moze być ciaża. Raczej obstawiam , za wysoką tempka przez Luteine . No a @ nie dostanę wcześniej póki nie odstawie tego "cukiereczka " . Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego na nowy nadchodzący tydzień . Zajrzę tutaj jeszcze przed wyjazdem . Buziaki.
Witajcie, mój pierszy cykl starań zakończył się niepowodzeniem, jeden dzień spóźniała mi się @ i miałam nadzieję że to już to, ale nie chciałam zapeszać i niestety wstrętna @ pszyszła w sobotę wieczorem:( ale nie poddajemy się może w tym miesiącu się uda, pozdrawiam wszystkie starające się, z wami jakoś raźniej jak sobie czytam wasze wypowiedzi, trzymam kciuki za wszystkie!!
Czuję się dobrze, narazie bety nie robię bo gin powiedział że to w zasadzie to samo co sikany... czekamy do piątku jak pujdę na wizytę to znowu będę sikać i zobaczymy, odpoczywam i zaęczam synka... nadgorliwa mamusia...