Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jeśli z przychodni to złamali prawo o ochronie danych osobowych.

lekarz chce tylko zaszczepic i miec Was z glowy.
pod jaki sanepid nalezysz? Ten co ja?
 Mamy placówkę u nas.
 Mamy placówkę u nas.  

. Narazie powiedzialam,ze dziecko choruje i nie szczepie. Zobaczymy na jak dlugo. Prze ponad rok mielismy spokoj, teraz im sie przypomnialo..
. Narazie powiedzialam,ze dziecko choruje i nie szczepie. Zobaczymy na jak dlugo. Prze ponad rok mielismy spokoj, teraz im sie przypomnialo..
      po Infanrixie ipv+hib i prevenar

Nadia raz zaszczepiona Euvaxem w szpitalu po porodzie

PENNY jak w końcu szczepiłaś Nadię? Mogłabyś wrzucić "swój" kalendarz szczepień i listę szczepionek, na które się zdecydowałaś?

Niestety nie dotyczy juz nas
 Niestety nie dotyczy juz nas 

Nie macie nawet pojęcia, ile mam żalu do siebie... Pytałam wczoraj, czym zaszczepiłaś, bo temat powraca
 Nie macie nawet pojęcia, ile mam żalu do siebie... Pytałam wczoraj, czym zaszczepiłaś, bo temat powraca  Chrześniaczka M jest już przterminowana nieco (i najprawdopodobniej dalej będzie). Zastanawiałyśmy się z mamą, jaką opcję wybrać i wpadła mi w oko Twoja rozpiska między innymi...znów z tej okazji szperałam..i wyszperałam...
 Chrześniaczka M jest już przterminowana nieco (i najprawdopodobniej dalej będzie). Zastanawiałyśmy się z mamą, jaką opcję wybrać i wpadła mi w oko Twoja rozpiska między innymi...znów z tej okazji szperałam..i wyszperałam... Nie mogę ścierpieć  tego, że moje drugie dziecko było znów potraktowane szczepionkami przez matkę...może mniej drastycznie, ale jednak...
 Nie mogę ścierpieć  tego, że moje drugie dziecko było znów potraktowane szczepionkami przez matkę...może mniej drastycznie, ale jednak... Koniec!
 Koniec!Mój brat szczepiony, ja też. On zdrowy i silny jak byk, a ja chorowita. Co to ma wspólnego ze szczepieniami?