Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jaki lekarz powie rodzicowi,ze jedgo dziecko zmarlo po szczepieniu?
Zdrowe dziecko tak od siebie przestalo oddychac,zadnego powiazania ze szczepionka?
A zastraszyc ,zastraszaja, ale olac to.
Teraz w Uk szczepia ciezarne na grype i krztusiec,mimo,ze szczepiona na krztusiec nie nadaje sie do szczepienia kobiet w ciaqzy i ciezarnych(info producenta na ulotce!!!)
mooniia, oczekuje tego,ze ludzie beda informowani o mozliwoscia nop-u. Dla mnie taki obrzek jest NOP-em i dla lekarza tez powinien byc!
Marakuya możesz wejść na forum NIE SZCZEPIMY
kazde dziecko w UK jest szczepione najwczesniej w 8 tygodniu zycia(no chyba ,ze mama sie uprze ze chce szczepic bcg,to czasem szczepia w szpitalu przy wyjsciu). Wiec tak naprawde lekarz ani troche nie odroczyl terminu szczepien.
zapytaj tego lekarza co uważa na temat dodawania do szczepionek formaldehydu, związków glinu i rtęci
W życiu nie spotkałam się z zastraszaniem odnosnie szczepień w uk. W ogóle nie wiem, o czym piszesz.
a mieszkam w Irlandi Dawidek mial tylko jedna porcje szczepionki 6 w 1 i pneumo do tej pory, poniewaz duzo choruje nie mam kiedy go zaszczepic na dalsze ale nikt nigdy przez 13 miesiecy nie robil mi z tego tytulu wyrzutow i nie nekal pytaniami
Poki co lece obejrzec wywiad z pania prof., ktory wrzucila tu w sierpniu Lily.
Niestety wiekszosc ,ktorych spotkalam to zwykle konowaly...--