Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
możesz jak najbardziej znaleźć jakiegoś dobrego neonatologa jakaś prywatną praktykę i tak spokojnie zaczepią Ci dzidzię czym chcesz i wszystko wbiją:)
Akira a zapytałaś czy możesz kupić u nich?
jak pojawię się w przychodni na szczepienie prevenarem około 12 miesiąca życia Dominika to mi będą kazały zaszczepić MMR (najlepiej pewnie w jednym dniu na co ja oczywiście się nie zgodzę)
A sprobuj zalatwic odroczenie od neurologa. Tymbardziej ,ze Ninka miala problemy,ze nie mogla ruszac glowka.
NANA a można gdzieś wzór takiego oświadczenia znaleźć ?
bo Nina też nieszczepiona MMR i już mi drugie wezwanie przyszło..
Teorka, a ten lekarz ze szpitala? Moze on by wystawil?
Nie zaszczepią, bo a) nawet na ulotce Priorixa jest napisane, że musi być miesięczny odstęp między innymi szczepieniami b) MMR jest chyba do 15stego miesiąca, prawda?
Krzyś też jeszcze niezaszczepiony, ma dwa zaległe szczepienia, w tym właśnie MMR i nasza lekarka też powiedziała, że najpierw jedno, potem drugie, nie można podać na raz.
Hope ja szczepiłam na pneumo po roku (wtedy są 2 dawki w odstępie ok miesiąca), a na MMR do tej pory nie zaszczepiłam i na razie w ogóle nie zamierzam
Teorka - a myślałaś o tym żeby sprawdzić czy ta ostatnia dawka 6w1 jest potrzebna?