Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mama dowiedziała się, że musi szczepić, nie odpowiedziano jej rzeczowo na żadne pytanie. Zajęła się tylko "nadrobieniem przez małego zaległości". Rozpisała kalendarz szczepień refundowanymi szczepionkami. Między kolejnymi szczepieniami 2 tygodnie odstępu
Nie dziwię się, że Cejrowski wpadł na pomysł i napisał druczek, który rodzic mógłby podsunąć lekarzowi do podpisu w momencie szczepienia. Nas się zmusza, straszy karami, a nikt nie chce ponieść odpowiedzialności za zaszczepienie dziecka ani nawet zadać sobie trudu, by rozwiać wątpliwości, wyjaśnić czy przekonać. Jeśli szczepienie odbywa się wbrew woli rodziców, powinno byc jasne, kto wówczas bierze za to odpowiedzialność
Zgadzam się z p. Wojtkiem. Państwo powinno tłumaczyć i przekonywać, ale nie zmuszać. 

Nana,aha to ja tam na pewno do tego pnktu nie pojde. A chciałam,zeby dali mi na konsultacje do tego punktu szczepien.
A,to ta poradnia nazywa się zakazna dlaczego? Jeny jak my niewiele wiemy

Dlaczego tak uważasz? Nie pytam złośliwe czy coś, jestem ciekawa Twojego zdania na ten temat.

Wszystkie dzieciaki znajomych szczepione skojarzonymi super przeszły szczepienia a te po refundowanych źle się czuły, miały gorączkę itp itd. nie wiem może kwestia przypadku no ale tak to u nas wygląda.

bardziej rozsądne będzie odłożenie do czasu aż układ nerwowy jest bardziej dojrzały.