Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I potwierdźcie mi tylko moją decyzję, żeby odroczyć, że dobrze zrobię
teraz 19 IX dostał te lek na robaki, szczepienie na MMR mamy mieć 4 listopada
A nie można zamiast OPV zaszczepić IPV?
i mam dodatkową wymówkę, bo zęby to nie choroba przecież ...
tak jak ja im zrobiłam kilka lat temu ....
--
Ta przychodnia do której chodzimy jest dziwna, ja mam z nią bardzo złe doświadczenia a oni mnie pamiętają i zrobią wszystko żeby uprzykrzyć mi życie tak jak ja im zrobiłam kilka lat temu ....
PRIORIX podamy Misi dopiero, jak skończy ząbkować
ona zna historię Niny, kciuki trzymała za wynik KTG kiedy w Prokocimiu byłyśmy
na MMR mozna zaszczepic do 12 roku zycia
A nawet nie eeg, tylko TK
Się naczytałam o porodach i stąd pewnie ten lapsus językowy
zauwayzlam ze wiele mam akurat odracza ta szczepionke i zastanaiwam sie czemu akurat ta a nie jakas inna...
--
Sama mala zaszczepie MMR po skonczonym 3 roku,tak ustalilam z pediatra .
nawet nie wiedziałam na co to jest, zaszczepiłam już dawno w sierpniu zaraz po roczku". Ręce mi opadły...
nie mam sił się z nimi przepychać, jak u nich jedynym argumentem jest "my już mamy dziecko i wiemy z czym to się wiąże, a Ty się naczytałaś i nie wiesz o czym mówisz"
Ale fakt, to, że "zobaczysz jak się urodzi" to taki zwrot stawiający przyszłą mamę w mega głupiej sytuacji, też tego nie cierpię, bo ok jak się jest już mamą to trochę więcej się wie ale z drugiej strony każde dziecko jest inne, więc i tak każdy swoje przechodzi od początku i uczy się na swoich błędach.
Ale jedna i druga jest ważna i nie powinna dyskredytować rozmówcy, a już tym bardziej traktowania go z góry.
Nie uważam, by trafienie do szpitala z 9cm rozwarcia było oznaką rozstrzepania
Jak słyszę od co drugiej matki, że nie karmiła, bo nie miała pokarmu to mi przykro, bo w 90% stanowi to wynik braku informacji.