Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A to jest popularna szczepionka ? Bo nam nigdy nic o niej w przychodni nie wspominano
Kurcze to u nas nikt głowy o te pneumo nie zawraca, jedyne co to tu na forum o nich trochę przeczytałam. Niby niebezpieczne są dla dzieci poniżej 2 rż i starszych osób powyżej 65rż. Nadia ma już ponad 1.5 roku, do przedszkola pójdzie dopiero gdy będzie miała 3 lata, bo wcześniej nie przyjmują, a żłobka u nas w ogóle nie ma, więc chyba jednak to szczepienie odpuszczę. Może jeszcze któraś z Was tu opisze te pneumokoki, to będę dumać. Na razie "lecę" wg tego kalendarza z poprzedniej strony i spędza mi sen z powiek to MMR i to że się zbiega to z narodzinami drugiego dziecka..
Może jeszcze któraś z Was tu opisze te pneumokoki
Tzn przerażona , nie obraźcie się, lekkomyślnością w nieszczepieniu na podstawowe patogeny
Ponadto można się zarazić przez inne płyny ustrojowe
Mam nadzieję, że moja córka nie planuje żadnego z tych zabiegów w najbliższym czasie
Hmm myślę że 6 lat studiów medycznych i doświadczenie zawodowe to trochę więcej niż spędzanie wielu godzin nad informacjami podanymi w internecie. Myślę więc że moje horyzonty są trochę rozleglejsze.
ale z chcecią poczytałabym o badanich tych lekarzy
Nie wiem co było w dokumentach waszego dzieka więc trochę ciężko mi się wypowiadać.
Myślę, że Lily miała na myśli, że nie ma u noworodków i niemowląt w pełni wykształconej bariery krew mózg, wychodzi na jedno. Nie rozumiem Twojego zdziwienia.