Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ewo..co się stało?? ;( aż mi trudno uwierzyć..współczucia wielkiego ;( trzymaj się kochana..
RoxyEwo, macica i jajniki to nie jest jedna całość. Obejrzyj sobie schematy rysunkowe przedstawiające żeńskie narządy płciowe.
Hej, Mam 22 lata i tak jak wiekszosc z was przechodze przez cp. Ogolnie staralam sie z moim chlopakiem o dzidzi, lecz mamy problemy w rodzinie wiec zaprzestalismy aby dziecko nie rozwijalo sie w stresie, zazwyczaj notuje kazda miesiaczke ale w sierpniu jakos tego nie zrobilam we wrzesniu tez nie i przyszedl pazdziernik zaczelam plamic 5-tego wiec stwierdzilam ze to okres, trwalo to do 14-stego odwazylam sie zrobic test wyszedl pozytywny!!! chwila placzu czy damy sobie rade czy jestem gotowa cala rodzina byla w niebowzieta ja juz tez, ale martwilo mnie plamienie pojechalam na emergency bo jestem w UK, zajeli sie mna bardzo szybko co mnie zaskoczylo zrobili test ciazowy pobrali krew nawet mialam badanie ginekologiczne lekarka powiedziala ze na 99% jest dobrze nie przemeczaj sie lez bo ciaza moze byc zagrozna. Zadzwonimy i umowimy pania na skan, po dwoch dniach skan okazalo sie ze malenstwo jest niedaleko lewego jajnika ciagle je czuje jak dodtykam dostalam dwie opcjie albo operacja albo zastrzyk wybralam sastrzyk dostalam go wczoraj ale nie krwawie nie wiem czy jest dobrze a lekarze mowili ze bede bardziej plamic ze moge odczuwac bol nie ma nic czy tez tak mialyscie pozdrawiam i prosze o odpowiedz
w czwartek 22.12 i stalo sie bez zabezpieczenia skonczyl we mnie... w poniedzialek 26.12 zaczelo mnie bardzo bolec po prawej stronie jak by kolka szybki oddech mam no i w niektorych momentach jak by bol na okres dosc silny jakby takie parcie dawalo mi ulge i nospa przy tym wszystkim wrocilo plamienie w kolorze capuccino, dzis dodatkowo doszedl mi bol prawej nerki czy moge byc w ciazy?
Cobraczek, u mnie tak jest po porodzie. Przed nie miałam żadnych objawów, kompletnie nic, a po porodzie się zaczęło.