Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hej dziewczyny.Ja jestem po cp ,nie mam prawego jajowodu.Po drodze o szczęście była kolejna ciąża za to puste jajo.Ale nie o to mi chodzi.Dość długo starałam sie o ciążę bo 3lata,ale w końcu sie udało i w takim cyklu w którym owulacja była po stronie gdzie nie mam jajowodu.To jest jakiś cud!Ten cykl przekreslilam bo jak to ?Ze niby owu gdzie nie mam jajowodu to sie nie uda.Byłam przekonana.A tu proszę ,taki cud.Właśnie jestem a 24tc.
dziewczyny moja bliska kuzynka lezy wlasnie w szpitalu i czeka na zabieg usuniecia ciazy pozamacicznej, chcialabym jej jakos otuchy dodac ale moja wiedza w temacie jest znikoma prosila mnie jedynie zebym poszukala ile bedzie musiala lezec w szpitalu, ma 2letnie dziecko i bardoz chce jak najszybciej do domu - bedzie miala zabieg w pelnej narkozie, jak bylo z wami - po jakim czasie mniej wiecej wypuszczaja? na poczatku lekarz powiedzial ze sprobuje usuniecia ciazy laparaskopowo ale potem ze byc moze bedzie trzeba usuwac caly jajowod bo ciaza (7tc) sie tam usadowila wiec na razie nie wiemy nic wiecej