Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jestem z lekka rozczarowana poziomem forum.
Równie dobrze ja mogłabym napisać :"O ile do tej pory byłam w stanie przemilczeć takie zdjęcia to po zobaczeniu Twojego syna muszę stwierdzić, że brzydszego dziecka nie widziałam". Po prostu sprawiłaś mi przykrość swoją rekacją. Uzurpujesz sobie prawo do ataku, bo jestem nowa :/
Na głupie pytania też są odpowiedzi, dlatego takową uzyskałaś. Może przeczytaj wątek od początku to się dowiesz na czym polega wrogość śluzu. Z tego co się orientuje, to nikt nie podejrzewał u siebie wrogiego śluzu, z powodu wypływania nasienia z pochwy po stosunku... Tym bardziej w sytuacji, że ten temat był już poruszany, co dowodzi, że pytanie nie wydaje się tak głupie jak odpowiedź jaka na nie padła.
Jaheira nawet to co pomyślałaś określa Cię wystarczająco.[...] Nie zaatakowałabym Cię gdybyś nie sprawiła mi przykrości.
W kwestiach, o które pytasz są gotowe, udowodnione naukowo odpowiedzi i nie widzę powodu aby iść inną ścieżką niż tą wydeptaną przez wieloletnie badania i doświadczenie...
Jeśli ktoś jest ekspertem w danej dziedzinie to znaczy, że ma kwalifikacje lub aby zostać ekspertem trzeba posiadać kwalifikacje, które nabywasz w trakcie "stawania się" ekspertem. W skrócie bycie ekspertem oznacza ze masz kwalifikacje. zupełnie nie zgadzam się z opinią, że osoby bez kwalifikacji nie mogą być ekspertami w dziedzinie którą się interesują
Mówimy o konkretnej sprawie (wrogość śluzu) została zbadana i wiadomo na czym polega jak ewentualnie leczyć czy też doprowadzić do poczęcia. Idąc Twoim tokiem myślenia powinniśmy np. zacząć badać uszy bo może wcale nie slużą do słuchania... daga282 gdyby wszyscy naukowcy tak sądzili nauka stanęłaby w miejscu.
Trochę mi ręce opadają, bo dorosła z Ciebie kobieta,