Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

)dzień poźniej okazało sie że jestem w ciąży. Niestety radość nie trwała dlugo, bo dwa tygodnie poźniej poroniłam

Ogólnie dziewczynki czułam się podle, ale ile bym dała żeby czuć się tak znowu, oczywiście z potywnym efektem. Trzymajcie kciuki.

)
także w tej kwestii się nie wypowiem. Ja właściwie od samego początku byłam bardzo senna i rozkojarzona. Spać mi się chciało prze okrutnie ledwie wytrzymywałam w pracy . I tak do połowy drugiego miesiąca to była właściwie jedyny objaw. Potem doszły nudności. Radziłam sobie z nimi zjadając kanapkę jeszcze przed podniesieniem się z łóżka, ale i tak umycie zębów było nie lada wyczynem, nawet dziecięcej pasty używałam, bo mięta i wszelkie takie potęgowały odruch wymiotny. A i jeszcze cały I trymestr nie miałam apetytu, właściwie odżywiałam się tylko mandarynkami i zupami.

. Ale dzięki 28 dni zaczełam lepiej obserwować swój organizm , zapisuje sobie pozostałe objawy ( nie wiadomo czego ) w kalendarzyku papierowym i dzieki temu w następnych cyklach ,bede umiała je powiązać albo z @ albo z ........ ( nie zapeszam ) . Pozdrawiam Was bardzo mocno.

Ja za to już czuje sie jak przed @ . Dziwne czucie w dole brzucha , strasznie duzy biust i na dodatek strasznie mi zimno . A @ ma być dopiero 03.09, oczywiście jeśli mi się cykl nie poprzekręcał.

A teraz nudności mam juz od 23dc (cykle 28 dniowe)

Nie mam zadnych mdłosci,zawrotów głowy i ogólnie dobrze sie czuje:)
zrobiłam hcg i mam 617. Wiec lec do laboratorium i zrób badania i bedziesz wiedziec. Powodzenia!! To był mój pierszy cykl staran
w koncu to hormon to mysle ze jedzenie nie ma wplywu na wynik. Ale trzeba chba zrobic rano. Ja byłam o 12 na pobraniu krwi a o 14 był wynik