Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

aaa i jeszcze dodam , ze niestety nie moge isc na badanie z krwi poniewaz mieszkam w UK a tutaj z tym jest baaardzo ciezko... nikt mi tego badania nie zrobi
mój syn ma 7 miesięcy. Ta ciąża jest inna i już czuję, że będzie córa
mam mdłości, chodzę nerwowa, czasami senna, zamulona, wymiotować i się chce, zawroty głowy i częste oddawanie moczu
z Lesiem to oprócz nerwowości, zmiany nastroju i częste oddawanie moczu to w pierwszym trymestrze nic mi nie było
oczywiście jeszcze brak @
zrobiłam dwa testy i wyszły mi pozytywne, idę w czwartek do ginekologa i zobaczymy jak się rozwija moja kruszynka

tylko że byłam dzisiaj na usg i nic nie widać. Według mnie to może być środek 4 tygodnia (mam nieregularne cykle). Widać tylko małą ciemną plamkę. Czy może to jednak być cud? Nie wiem dlaczego nie zrobili mi żadnego testu z krwi, tylko z moczu, który również jest pozytywny. Jak tylko podejrzewałam ciążę, za poleceniem lekarza odstawiłam metforminę i może to był błąd... Następna wizyta z USG dopiero 20 listopada ale bardzo się denerwuję. Poradźcie, czy mogę mieć nadzieję czy ten cykl raczej przepadł?