Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale sie nasmialam
Ja niestety jestem kiepska wrozka bo co miesiac sobie wroze ze napewno jestem w ciazy a tu nic
Ja sie pisze na wrozbe z jamnika
i kieliszka z winkiem, po winku kazda wroba bedzie prawdopodobna 

borykam sie z takimi samymi problemami
Otóż od stycznia tego roku staramy sie o dzidzie (po raz pierwszy) @ miałam 3.01. Jest 7.02 i @ nie ma! Oprócz tego objawy które mi towarzyszą są dosyć obce w moim życiu. Cyce jak donice nabrzmiałe wielgasne alee dopiero od 2 dni zaczęły pobolewać, wzdęty brzuch, bolący jak na @, biała wydzielina która towarzyszy mi już od 2 tyg. Ból głowy szczególnie po południu:/ Zrobiłam test dzien przed spodziewanym @ i NIC! Zrobiłam test przedwczoraj i NIC! Zrobiłam test wczoraj ii...sprawdziłam go nie po 3 min 15 min tylko h i zauważyłam dwie kreski jedna czerwona jak krew druga bladziuchna baardzo ale widać. Czy może to byc przyczyna tego, ze odczytałam test za późno??? i dlatego pojawiła się ta kreseczka??? bo juz sama nie wiem jak mam do tego podchodzić! Mieszkam w IRL, w kraju którym nie można sprawdzić ciązy przez badanie krwi oni tego nie robią !!!:/ ile mam jeszcze czekać?? help
Poczekaj jeszcze kilka dni zrob sikacza jeszcze raz i sprawdz wynik odrazu. Trzymam kciuki za pomysla wiadomosc 

Wszystkie objawy mi pasuja do ciazy, a tu co miesiac @ Dlatego nie nakrecam sie objawami. Mam w domu kilka testow (tak na wszelki wypadek)i zawsze mam zrobic w dniu spodziewanej @ bo moze... a tu @ nadchodzi i
Dlatego radze nie nakrecac sie i cierpliwie czekac na rozwoj sytuacji. 
Pytał mnie czy mam wrażenie częstego oddawania moczu. Podobno to typowy objaw ciąży - u mnie brak. Mam nadzieję, że to nie problem.... i nie świadczy o jakimś problemie:(
sikałam tyle co przed ciążą, a zniosłam ją dobrze, bez większych problemów:)