Agunia nio to gratuluję ... siuper! hmmmm mnie już pomalutku 28 idzie i też nie mam bobaska na koncie, ale jakość nigdy się tym nie przejmowałam - i chyba nie powinnam cioooo
Izunia też tak myślę nie wiek czy emocje decydują o tym czy ma sie szkraby czy nie (oczywiście nie zawsze hahaha) każdy żyje tak jak chce i jeśli nie chce lub nie ma z kim nie ma dzieci, są osoby które wybierają 1 dzieciaczka inne wiecej - ja należę do tych ostatnich przy nich mimo wszystko jestem szczęśliwa a i oni też :))
Agunia wiesz cio, ja pochodzę z bardzo dużej rodziny [chodzi mi o rodzeństwo moich rodziców] i od małego mówiłam mamie, że będe miała trójkę dzieci - moja mam się śmiała - czas pokaże - nas w domciu też jest trójka [była by 5, ale mamuś dwa razy poroniła] i tak musiało widocznie być - a tato zawsze mi powtarzał "trójka to liczba Boża" hahaha coś w tym musi być
Tak Izuniu :) dla Mamy dla Taty i dla Pana Boga ... ja jednak chcę jeszcze jednego szkrabika dla kogo i dlaczego nie odpowiem bo nie wiem :) jeśli poronię 2 raz zaniecham chcenia ... nie będę przez jakiś czas próbować... nic na siłę... może kiedyś się uda ale wiem ze nie będzie łatwo sie zdecydować ...
Nas była 4...podziwiam moją mame bo cały czas była aktywna zawodowo, teraz jest prof. pomimo że ojciez nie zabardzo jej pomagał aaa nie była bo jest aktywna i jest nas 4
Amazonko nie wiem jak to bedzie, póki co już teraz trauma jest silna i walczę sama ze sobą... Uciekam dziewczyny do robotki Wieczorem a właściwie w nocy zjawie się ponownie - napewno :)
ja czułam no moze nie dwa dni po ale kilka dni po takie mrowienie w brzucholku :) tak jagby mi sie tam cos przemieszczało w srodku :) takie miłe kilanie :) az musialam sie drapac :P nie w srodku oczywiscie :)
hehe :) pamietaj "Nie ma @ jest nadzieja :) " ja myslalam tez ze dostane @ ale brzuszek zaczał mnie bole c jak na @ jakis tydzien przed a zawsze bolał mnie w ten sam dzien :)
heh, mnie też zawsze bolał brzuch w dniu spodziewanej @ lub czasem dzień przed, a teraz mnie coś jakby ciśnie w podbrzuszu, a tu dopiero 3 dzień po owu , ale ja sobie to chyba wmawiam
ja na razie nie mam jakiś wybitnych objawów prócz tego, że @ nie ma i siusiałam i z rana strasznie pić mi się chce... nio i plecy mnie bolą w dolnym odcinku aaaaaaaaa nio i totalne zmęczenie, zasypiam o każde porze [kurcze a jednak jakieś objawy są hahahha]
Wszystko zwiastowało okres, byłam do tego przeziębiona, ale decydującym objawem była szyjka macicy - wysoko i taka miękka i rozpłaszczona jakby się zrobiła, biały śluz, brak trądziku, tylko na początku choroby wyskoczył i pikanie, kłucie prawego jajnika.
co do przeziębienia właśnie to zdarza się na początku ciąży, bo organizm jest osłabiony (tak mnie pocieszała przyjaciółka)słyszałyście też takie opinie?
Co do śluzu to ja mam go multum, na prawdę co chwilę biegam do WC sprawdzić czy to nie krew nie daj Boże, ale na szczęście to tylko śluzik. Bolą mnie piersi, bardzo, tak samo jak w pierwszej ciąży.
Przed spodziewaną datą @ nie miałam pojęcia o ciąży, bo i bolało mnie podbrzusze jak na @ i w tym dniu spadła nieco tempka i byłam w szoku jak następnego się podniosła, a @ się nie pojawiła. Podobno częściej sikam(tak twierdzi mąż) i jestem senna. To wszystkie objawy jakie notuję na dzień dzisiejszy(a to dopiero początek bo 4 dzień po spodziewanej @).
Jesio ale Wam zazdroszczę tych ciążowych objawów :)) chociaż wiary nie tracę w zaciążenie to jednak będzie mój 2 cykl z przejściem do 3-go :)) moze kiedyś i Ja napiszę wam o moich objawach :))
Dziewczyny,a jak to jest z tą temperaturą.Kiedy wróży że zbliża sie okres,a kiedy że jest sie w ciązy.A poza tym to czy to mozliwe zeby test na krew dał mylny wynik,tzn wyszedł by negatywnie, a ja bym była w ciąży??