Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie potrafię zacytować wypowiedź z poprzedniej strony. Da się w ogóle?
czy śluz jak mleko w 17dc po owulacji coś oznacza?
Teorka teksy typu "jak chcecie przepchnąć dziecko przez pipkę a igły się boicie" są dla mnie co najmniej prymitywne.
pomagać dziewczynom - często młodym, niedoświadczonym, nie mającym do kogo się zwrócić w realu
Teorka teksy typu "jak chcecie przepchnąć dziecko przez pipkę a igły się boicie" są dla mnie co najmniej prymitywne.
Dokucza mi też ból krzyża od kilku dni.
jakbyś była uprzejma zauważyć tam było troszkę emotikonek podkreślających, że piszę to w sposób żartobliwy i humorystyczny
problem w tym,że nie każda prawidłowo wyczuwa Twoje intencje
jakbyś była uprzejma zauważyć
no ale czy to moja wina ?
a przez trzy tyg mnie tak wymęczyły te wymioty że szok:) więc musi być dobrze coby miało nie być:)
--
A Ty plamiłaś Ewelinda?
ale był to stosunek przerywany, więc nie ma opcji żebym była w ciąży.
Tak po za tym to nadzieje mi zniknęły.. Mój facet powiedział, że nie chce teraz dziecka, boi się, że znowu to się powtórzy i powiedział, że mamy poczekać chociaż ten rok.. Mam już dosyć, nic nie da rozmawianie z nim, bo przerabiałam już to. Rozmawialiśmy godzinami. Powiedział, że nie chce przechodzić przez to znowu mamy dać sobie trochę czasu i dziecka nie będzie. Koniec i kropka. Jestem załamana.. Wszystko miało wyglądać tak pięknie
Tak po za tym to nadzieje mi zniknęły.. Mój facet powiedział, że nie chce teraz dziecka, boi się, że znowu to się powtórzy i powiedział, że mamy poczekać chociaż ten rok.. Mam już dosyć, nic nie da rozmawianie z nim, bo przerabiałam już to. Rozmawialiśmy godzinami. Powiedział, że nie chce przechodzić przez to znowu mamy dać sobie trochę czasu i dziecka nie będzie. Koniec i kropka. Jestem załamana.. Wszystko miało wyglądać tak pięknie..
poczekamy tyle ile będzie trzeba, może nawet dobrze mi to zrobi
Ale właściwie dobrze- poszłaś po rozum do głowy i z takim nastawieniem rzeczywiście może być dobrze, albo i lepiej, przecież starania to nie koniec świata i myślę że wiele z tych które starały się latami też to przyznają- jest facet i tyyyle rzeczy których nie zrobisz mając dziecko...
MsMartina: Ale właściwie dobrze- poszłaś po rozum do głowy i z takim nastawieniem rzeczywiście może być dobrze, albo i lepiej, przecież starania to nie koniec świata i myślę że wiele z tych które starały się latami też to przyznają- jest facet i tyyyle rzeczy których nie zrobisz mając dziecko...