Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Trochę razi mnie twierdzenie kobiet mających dzieci, że starania, czy niepowodzenia w staraniach, to nie koniec świata.
Starania o dziecko z facetem, który otwarcie mówi,że tego nie chce to nienajlepszy pomysł.
A ja chyba rozumiem Martinę.
Starania o dziecko z facetem, który otwarcie mówi,że tego nie chce to nienajlepszy pomysł.
ylko pytanie jakie wyjście ma dziewczyna? To bardzo trudny temat, jest rozdarta emocjonalnie miedzy facetem którego kocha a który w chwili obecnej nie chce mieć dziecka, i nie wiadomo kiedy będzie chciał ponownie się starać, a instynktem macierzyńskim który wydaje mi się że jest równie mocny jak miłość do tego mężczyzny.
Panie starające się- powiedzcie szczerze: czy podczas starań nie robicie totalnie nic innego poza staraniami? Chodzi mi o średnią z całego czasu bo zdaję sobie sprawę że są dni odwiedzin u gin, zabiegów czy monitoringu. Czy jednak zdarza się Wam wyjść na spacer czy do kina/whatever ze swoimi facetami, spotkać się ze znajomymi, pojechać na wakacje, mieć jakieś pasje?
ale w glowie i zyciu ich nie siedzisz. Ja mysle, ze jednak wiekszosc bardzo przezywa te bezowocne starania. Zapewne masz racje co do wieku, ze inaczej jest majac 25 lat a inaczej jest sie starac w wieku 30 i wiecej lat. Ja widze, ze do tego by sie zdystansowac do staran potrzeba naprawde wiele wiele sily, bo nie mozna o tym nie myslec.
Trochę razi mnie twierdzenie kobiet mających dzieci, że starania, czy niepowodzenia w staraniach, to nie koniec świata.
Słuchajcie przecież ja też nie chce wymiotować itd ale chciałabym już coś "poczuć" no rozumiecie nie?
Słuchajcie przecież ja też nie chce wymiotować itd ale chciałabym już coś "poczuć" no rozumiecie nie?
Apetyt na wszystko to ja już mam
Mam pytanko do dziewczyn które są już w ciąży jak u was jest ze śluzem jak on wygląda ?? i macie go dużo ??